Pentru ea

#stil #blugi albi # tinute blugi albi #asortare blugi albi

3 tinute perfecte cu blugi albi

Daca ai purtat vreodata blugi albi, ai observat probabil cat de minunat si magic pot arata pe trupul unei femei. Devastator de sexy, sofisticati si totusi casual, acesti pantaloni reusesc sa flateze aproape toate tipurile de constitutie feminina.

In afara de toate aceste calitati, nemuritorii blugi albi se adapteaza usor diverselor tinute, deci au o bila alba si la capitolul "versatilitate". Iata in cate variante diferite ii poti purta si cum isi pot schimba ei "identitatea" intr-o clipa.

1. Tinuta eleganta cu blugi albi

Ai nevoie de o tinuta eleganta pentru un eveniment special si vrei sa te folosesti de blugii tai albi preferati? Nimic mai simplu. Adauga o bluza in stil peplum (stransa in talie si voluminoasa la solduri), pentru a te alinia in mod desavarsit tendintelor. Ai grija ca blugii sa aiba o croiala de tip pana, altfel volanele din jurul bazinului vor face un contrast neplacut cu largimea pantalonilor.

Adauga un strop discret de culoare cu pantofi si geanta plic roz pal, ca sa fii o prezenta sofisticata si diafana. Mai ai nevoie de o pereche de cercei care sa iasa mai mult in evidenta, precum auriul cu maronul inchis.



Foto: refinery29.com

2. Tinuta casual-chic

Sa presupune ca ai nevoie de o tinuta casual-chic, pentru o iesire obisnuita in oras, vizitarea unui obiectiv istoric sau o plimbare cu cineva special. Aceeasi pereche de blugi albi va merge de minune cu un tricou in dungi (imprimeul dungat este foarte popular anul acesta). Adauga o geanta verde-lamaie (culoarea verii), o pereche de botine maron si o palarie de soare chic.

Pentru un plus de culoare, poarta un ruj roz aprins, care sa formeze cu intreaga tinuta popularul stil "colour blocking" (blocuri de culori).



Foto: refinery29.com


3. Tinuta sport-chic

Sa spunem ca urmeaza sa participi la un concert in aer liber sau la un eveniment pentru care ti se pare potrivit sa te imbraci sport. Combina blugii albi cu un top supradimensionat, o pereche de tenisi cu imprimeu chic (animal printul ramane in tendinte) si cu o jacheta din denim, material obligatoriu pentru garderoba ta vara aceasta.

Accesorizeaza tinuta cu un colier XXL original si pregateste-te sa fii admirata.




Foto: refinery29.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare