Pentru ea

#stil #tinute office #tinute office bicicleta #tinute bicicleta #stil office

3 tinute office pentru deplasarea cu bicicleta

Ce zici de 3 idei geniale de tinute office care sa permita purtatoarei chiar si deplasarea cu bicicleta? Daca pana acum nu ai luat in calcul acest mijloc de transport intens promovat de comunitatea europeana din ratiuni ecologice si de decongestionare a traficului, iata o motivatie pe masura pasiunii tale pentru o imagine impecabila: stilul chic pe doua roti!

Daca vrei sa eviti coloanele infinite de masini de la semafor, aglomeratia din autobuz sau pur si simplu iti doresti sa fii mai activa, deplasarea cu bicicleta este solutia ideala. Iar cum serviciul este destinatia ta zilnica, iata 3 tinute office cu care te poti urca pe saua bicicletei fara probleme.

1. Tinuta feminina

Nici nu te gandesti sa renunti la feminitate in favoarea pantalonilor si a pantofilor sport? Nimeni nu spune ca trebuie sa faci acest sacrificiu oricum. Poti alege o rochie din material comod, precum bumbacul, cu un imprimeu modern. Asorteaz-o cu un sacou deschis la culoare si sandale din piele intoarsa cu talpa ortopedica din cauciuc, o varianta extrem de comoda si potrivita pentru pedale.

Mai ai nevoie de o genta chic in culorile verii (turcoaz, sa spunem) si de un inel oversized, auriu. La drum!



Foto: refinery29.com

2. Tinuta masculina

Esti mai degraba adepta pantalonilor la lucru? Perfect! Asorteaza o pereche de pantaloni eleganti de tip pana, cu o camasa barbateasca cu nasturi si guler clasic. Mai ai nevoie de o pereche de sandale cu talpa plata, o geanta tip postas din piele si ai toate conditiile pentru a te deplasa repede, sanatos si cu stil catre serviciu.



Foto: refinery29.com

3. Tinuta eleganta

Bicicleta si tinuta eleganta sunt doi termeni care nu par a avea nimic in comun. Cu putina imaginatie, insa, aceasta combinatie inedita este posibila. Alege o pereche de bermude formale bleumarin, extrem de populare vara aceasta, pe care sa o asortezi cu o bluza vaporoasa oranj, din matase. Mai ai nevoie de o pereche de balerini comozi, de o geanta midi cu imprimeu modern si de un colier oversized, pentru un efect vizual sofisticat.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare