Pentru ea

#femei cochete #ingrijire #frumusete

3 site-uri pentru rasfatul feminin: la cine pot apela cu incredere femeile cochete

O femeie cocheta, preocupata de aspectul sau fizic si de ultimele tendinte in moda, machiaj si estetica, este intotdeauna dornica de a-si imbunatati stilul, in totalitatea indicilor care il definesc - fie ca vorbim despre haine, trasaturi fizice sau makeup.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus, aceste trei site-uri iti vor fi de mare ajutor:

Amalia.ro

Desi frumusetea naturala a femeilor nu poate fi egalata, o femeie cocheta, atenta la aspectul sau fizic, va apela intotdeauna la tehnici si produse de makeup. Amalia.ro este un magazin online care se adreseaza pasionatelor de cosmetice, oferind o gama variata de produse atat de uz personal, cat si destinate saloanelor sau centrelor de infrumusetare.

Aici se gasesc truse de machiaj profesionale - kit-uri cu pana la 183 de nuante de fard, cu culori vii si rezistente, blush-uri, pensule machiaj profesional makeup, fond de ten si anticearcan. De pe Amalia.ro mai pot fi comandate gene false, atat sub forma de banda si manuchi, cat si fir cu fir, kit-uri pentru epilat - cu ceara traditionala, ceara de unica folosinta si hartie de epilat, precum si seturi si aparate pentru manichiura - lampi UV si LED, oje semipermanente, geluri pentru unghii, pile si freze electrice si multe altele.

Inpuff.ro

Un alt site util femeilor cochete este magazinul online Inpuff.ro, care vine in intampinarea doamnelor si domnisoarelor cu rochii de seara in tendinte, si nu numai, din colectii realizate in Romania. Tot pe Inpuff.ro se gasesc si rochii de zi, tinute office, paltoane si jachete, precum si sacouri, tricouri, camasi si tinute sport.

La o petrecere, o rochie de seara care accentueaza atuurile purtatoarei o va aduce pe aceasta in centrul atentiei tuturor petrecaretilor, la fel cum o simpla iesire in parc intr-un palton elegant poate atrage privirile celor din jur. Si ce femeie nu se simte bine atunci cand este privita cu admiratie?

Citydent.ro

Un zambet frumos schimba complet chipul unei persoane. Sanatatea dentara este, asadar, foarte importanta pentru aspectul fizic, iar Citydent, una dintre cele mai importante clinici de elita din Bucuresti, ofera o paleta larga de servicii stomatologice premium, precum si servicii de estetica faciala pentru femeile care vor sa aduca mici imbunatatiri chipului lor. Pentru o dantura impecabila, albirea dintilor la un cabinet stomatologic este un pas absolut firesc, mai ales ca, in timp, din cauza alimentelor consumate, dar si din pricina inaintarii in varsta, culoare dintilor se schimba.

Clinica stomatologica Bucuresti Citydent abordeaza frumusetea dintilor ca pe un proces cu implicatii in estetica naturala, functionalitate, dar si psihologie, creand, prin intermediul schimbarilor dentare, o imagine pozitiva asupra esteticii generale a chipului unei persoane.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare