Pentru ea

# cum porti salopeta # cum te imbraci #tinute casual #tinute office #tinute vara #salopeta

3 piese vestimentare de nelipsit din garderoba

Tendintele recomandate pentru sezonul primavara-vara 2016 aduc in centrul atentiei o multitudine de stiluri, oferind fiecarei femei posibilitatea de a experimenta pe cat posibil. In ton cu aceste tendinte, designerii Motivi recomanda trei piese care nu ar trebui trecute cu vederea:

Salopeta

Salopeta sau jumpsuit, asa cum i se mai spune, se mentine in trenduri de mai bine de doi ani. Toata atentia acordata acestei piese este de inteles avand in vedere ca este piesa vestimentara care transforma orice tinuta intr-una demna de toata atentia. Fie ca vorbim de un look relaxat, de weekend, sau o tinuta sofisticata, o salopeta este solutia pentru orice dilema vestimentara. Pentru a fi pusa in valoare, salopeta nu are nevoie decat de accesoriile potrivite. Detaliile aurii adaugate unui mix monocrom confera un aer elegant tinutei.

Vesta

In acest an, vesta lunga este considerata vedeta trendurilor, designerii spunand clar si raspicat: este piesa must-have. Intrucat completeaza perfect orice tinuta pentru primavara-vara, vesta lunga devine piesa statement din garderoba oricarei femei. Integrata intr-o tinuta casual, da o nota eleganta tinutelor de zi cu zi. Combinatia unei perechi de jeansi, cu top casual si vesta lunga confera un look mereu in tendinte si, totodata, o abordare originala a unui stil relaxat.

Pantaloni cu imprimeu floral

 

Imprimeul este de nelipsit de pe lista tendintelor. Stilurile nu sunt nici ele deloc putine si, fie ca vorbim de printurile grafice sau florale, orice tinuta poate fi pusa in valoare astfel. Din garderoba pentru primavara si vara nu poate lipsi insa o piesa cu imprimeu floral. Inspirate din paleta cromatica a naturii, topurile, rochiile, fustele si pantalonii sunt la loc de cinste in aceasta perioada. O pereche de pantaloni in acest stil este alegerea perfecta pentru adeptele unui stil relaxat. In combinatie cu un top si accesorii in aceeasi gama de culori, se obtine rapid un look chic.

Foto: motivi, theaugustdiaries.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare