Pentru ea

# balerini primavara #colectie pantofi # pantofi primavara # incaltaminte primavara

3 perechi de pantofi comozi cu care sa-ti incepi primavara

In sfarsit, primavara pare sa-si intre in drepturi, iar temperaturile ridicate ne invita sa scoatem pantofii de la hibernare. Renuntam la cizme si incaltari calduroase in favoarea pantofilor. Daca esti adepta unui stil comod, iata cateva sugestii pentru tine, astfel incat sa intampini primavara intr-un stil sic:

Pantofi boyfriend

Sunt clasici, masculini, perfecti pentru o tinuta de birou, dar si pentru o iesire la shopping cu prietenele tale. Adauga niste culori funky si nu vei simti ca te-ai incaltat cu cei mai cuminti si plictisitori pantofi din lume. Este important sa alegi o talpa comoda, care sa te "poarte" toata ziua fara probleme. Ne-au placut acesti pantofi intr-o combinatie reusita, de la Botta:

Pastelurile primaverii

Culorile pastelate sunt sinonime cu primavara. Nu ezita sa-ti imbogatesti garderoba cu cateva perechi. Anul acesta se poarta Rose Quartz si Serenity, culorile Pantone, insa poti opta si pentru verde, galben pal sau somon si lila. Ii poti purta de dimineata pana seara la orice tinuta casual.

Un toc mic si un efect mare

Putin toc nu a omorat pe nimeni, mai ales daca acesta este gros si ai parte si de un calapod comod. Primavara totul revine la viata, asa ca poti inveseli si tu o tinuta cu o culoare puternica. Alege galben, rosu sau verde pentru un efect spectaculos, mai ales cand culoarea este lacuita. Se potrivesc atat la jeansi si camasa office, cat si la o rochie dreapta, uni sau la o fusta conica. 

Fotografii: thepurseandtheblog.com (sus), botta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare