Pentru ea

#nunta #mireasa #pregatiri nunta #coafura nunta #ingrijire nunta

3 pasi de urmat pentru a arata uimitor in ziua nuntii

In ziua nuntii, fiecare femeie isi doreste sa arate minunat, astfel incat sa fie in centrul atentiei si sa se simta bine. Insa, pentru a avea un look de invidiat, este important sa inceapa din timp procesul de ingrijire si infrumusetare. Parul, tenul si silueta au nevoie de un regim special de ingrijire. Rezultatul: o mireasa incantatoare.

1. Aranjarea parului

In ziua nuntii, parul miresei trebuie sa arate uimitor. Asadar, odata ce ai hotarat data nuntii trebuie sa te gandesti si la tipul de coafura pe care ti-l doresti, astfel incat sa lasi parul sa creasca daca vrei o coafura complexa.

In tot acest timp, parul tau trebuie sa fie bine ingrijit, pentru ca varfurile sa nu se despice sau firele de par sa devina uscate. De asemenea, nu uita sa folosesti un balsam bun pentru par. Este important ca parul sa fie bine hidratat, astfel incat in ziua nuntii sa fie stralucitor si catifelat.

2. Ingrijirea fetei

In ziua nuntii, daca vrei sa arati minunat, trebuie sa te pregatesti pentru marele eveniment cu cateva luni inainte. Asadar, cu 5-6 luni inainte de a spune "Da" trebuie sa incepi sa ai grija de pielea ta. In cazul in care ai probleme grave cu tenul, este indicat sa consulti un dermatolog, altfel, cateva trucuri de ingrijire te vor ajuta sa arati nemaipomenit in ziua cea mare.

In primul rand, este important sa eviti expunerea la soare si la substantele chimice. Daca lucrezi intr-un mediu toxic, nu uita sa iti protejezi fata, iar atunci cand esti nevoita sa umbli prin soare, asigura-te ca folosesti creme cu factor ridicat de protectie.

De asemenea, alimentatia joaca un rol important in ingrijirea tenului. Consuma alimente sanatoase si bea cel putin doi litri de apa in fiecare zi pentru a-ti mentine pielea hidratata.


3. Ingrijirea corpului

Cu siguranta, ai in minte o rochie pentru ziua nuntii tale. Daca ai nevoie sa slabesti sau sa te ingrasi, este bine sa incepi acest proces cu patru luni inainte de nunta. Infometarea drastica nu este o solutie, asadar incepe din timp sa ai grija de corpul tau.

De asemenea, cu o saptamana inaintea nuntii te poti rasfata cu un masaj de lux sau un exfoliant de corp. Astfel, vei fi mai relaxata si mai odihnita in ziua nuntii.

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont pentru ca ziua nuntii sa fie perfecta este materialul din care este confectionata rochia. Verifica sa nu fii alergica la materialul rochiei ori la cel al bijuteriilor.



Sursa foto: weddingbridedream.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului