Pentru ea

#colanti blugi #colanti vatuiti #colanti

3 moduri ingenioase de a purta colantii

Colantii sunt usor de purtat si cele mai multe femei reusesc sa ii poarte atat in variantele clasice, cat si in cele mai neobisnuite. Ei sunt elastici, comozi si sunt preferati in locul pantalonilor rigizi de tip blug sau ai altor variante de imbracat care necesita o postura mai dificila. Iata 3 moduri ingenioase de a purta colantii:

1. Colantii purtati cu tunica

A purta colanti inseamna uneori ca este nepotrivit sa fie confundati cu blugii. De aceea a combina colantii cu o tunica poate sa fie o varianta usoara de purtare chiar si la serviciu, pentru acelea dintre noi care nu au o regula stricta de imbracaminte si un cod de respectat. Daca sunt colanti simpli si negri pot sa fie accesorizati cu orice tip de tunica, mai ales cu cele fluide si astfel se poate crea un look chiar elegant si conform stilului personal preferat.

2. Colantii grosi purtati in timpul iernii

In timpul iernii colantii sunt o binecuvantare. Ei sunt usor de asortat cu orice gheata si puloverele supradimensionate care depasesc bazinul sunt preferate pentru aceste combinatii. Se pot utiliza si colanti grosi, vatuiti, cu hanorace tip rochie sau pulovere tip rochie, pentru a crea un stil lejer si calduros.

Daca iti doresti colanti vatuiti fara cusatura, poti sa cumperi de aici: https://teamdeals.ro/set-2-x-colanti-vatuiti-fara-cusatura27/p Ei ne feresc de frig pe timpul iernii si sunt construiti din poliester si spandex. Sunt in set de doi, iar culoarea de la primul colant se poate alege in functie de preferinte.

De asemenea daca doresti o alta varianta de colanti ce pot sa fie purtati cu pulover sau cu hanorac, poti sa incerci colantii care imita blugii, fiind complet indeplinita astfel varianta de comoditate, combinata cu aspectul atragator al unui blug. Poti accesa link-ul urmator pentru a achizitiona setul compus din mai multe piese vestimentare: https://teamdeals.ro/set-colanti-blugi-chiloti-modelatori-corset-slim-lift-cadou-chiloti-brazilieni/p

3. Colanti pe post de dres pe sub rochie

Colantii pot sa fie usor confundati cu un dres, mai ales daca sunt negri. Ei pot astfel sa treaca neobservati cand sunt combinati cu o rochie fluida sau chiar cu una mulata, daca are forma potrivita si daca nu se vad cusaturile de la talie. Ei trebuie sa fie stransi pe picior, in marimea corecta, altfel vazandu-se inestetic. In general marimea trebuie aleasa bine pentru orice pereche de colanti. Acestia nu trebuie sa fie nici prea stramti, nici prea largi pentru a putea ajuta corpul femeii sa se simta bine.

O varianta de purtat pe sub o rochie larga poate sa fie si colantul modelator, care ajuta la slabit. Ei sunt special utilizati in timpul sportului, pentru a reduce stratul de grasime. Sunt construiti din neopren si de aici puteti sa ii cumparati: https://teamdeals.ro/colanti-de-slabit-short-bermuda-pentru-remodelare-corporala/p

Daca nu stiti ce anume sa alegeti mai repede pentru nevoile ce tin de serviciu, sport sau timpul liber, aici puteti gasi o gama larga de colanti din care puteti alege: https://teamdeals.ro/cautare/colanti?q=colanti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare