Pentru ea

#alegere invitatii nunta #modele invitatii nunta #invitatii nunta

3 invitatii de nunta superbe in care predomina culoarea rosie

Nunta este un eveniment foarte important, un eveniment care ar trebui caracterizat de bucurie, de iubire, intelegere, distractie. De obicei, este una dintre cele mai frumoase zile din viata mirilor, asa ca emotiile sunt pe masura. Este ziua in care viata de familie incepe pentru ei. Asa ca foarte mult conteaza persoanele pe care le au alaturi. Nu incurajam nuntile mari, cu invitati multi, care vin doar din „obligatie”. Aceste nunti vor crea presiune pe miri si nu ii vor lasa sa se bucure de unele dintre cele mai frumoase momente din viata lor. Mai bine o nunta restransa, in care invitatii chiar sa se bucure alaturi de miri, sa le ureze din suflet sa aiba parte de fericire si sa ramana impreuna „pana la adanci batraneti”.

Si printre pregatirile de nunta se regasesc si micile detalii care chiar fac diferenta. Spre exemplu, florile pe care le puneti in piept sau la mana anumitor invitati (nasi, parinti, bunici, domnisoare si cavaleri de onoare). Marturiile de nunta: mai ales daca va doriti ca invitatii chiar sa isi aduca aminte cu drag de nunta voastra, va recomandam sa le oferiti marturii diferite, maturii care poate au legatura si cu tematica nuntii.

Si nu in ultimul rand, invitatiile de nunta. Nu luati un anumit tip de invitatii doar pentru ca ati vazut la prieteni sau pentru ca vi se par la moda. Ghidati-va dupa preferintele voastre. Poate gasiti invitatii care sa se potriveasca perfect cu tema nuntii. Sau poate vreti invitatii cu anumite texturi ori poate intr-o forma speciala. Si de ce nu, poate aveti o culoare preferata, culoare care se va regasi in principal si la nunta, sub forma de aranjamente florale si decoratiuni si vreti sa se regaseasca si pe invitatiile de nunta.

De exemplu, daca va place foarte mult rosul sau daca se va regasi in mare parte la nunta voastra, in continuare o sa va prezentam trei invitatii nunta in care predomina culoarea rosie si pe care le veti indragi cu siguranta. Sunt invitatii pentru toate gusturile, iar daca nu va plac exact acestea, atunci veti avea macar o idee despre cum sa arate invitatiile voastre.

Prima recomandare este invitatia 70191. Trebuie sa recunoasteti ca are un design special, cum nu prea ati intalnit, diferit de invitatiile clasice. Este superba: incepand de la culoarea rosie, modelul auriu imprimat si designul neobisnuit. Cu siguranta o sa primiti multe felicitari pentru alegerea acestui tip de invitatie.

Daca va place Parisul si mai ales daca planuiti o luna de miere acolo, atunci invitatia 35658 este perfecta pentru voi. Rosul este culoarea dragostei, iar Parisul… capitala iubirii. Asa ca aceasta invitatie este perfecta pentru „romanticii incurabili”.

Iar ultima recomandare, invitatia 35638, este una care cu siguranta o sa aduca un zambet persoanelor care o vor primi. Este o invitatie care poate fi interpretata in mai multe moduri: de exemplu, piesele de puzzle pot reprezenta viata in doi, iar prima piesa va fi pusa in ziua nuntii.

Asadar, invitatii la nunta sunt numeroase. Insa, important este sa le alegeti pe cele care vi se potrivesc cel mai bine si pe care le considerati potrivite povestii voastre de dragostei si temei petrecerii de nunta.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare