Pentru ea

#stil #tendinte blazere 2012 # blazere rochii nunta #blazere nunta

3 blazere chic pentru rochiile de nunta

Rochiile de nunta au nevoie, chiar si pe timpul verii, de blazere chic asortate perfect cu nuantele si croiala lor deosebita. Un eveniment de anvergura cere o tinuta asemenea, de unde si dificultatea alegerii unui ansamblu vestimentar pe masura. Iata cateva exemple ilustrative, care sa te inspire pentru urmatoarea nunta la care vei participa anul acesta.

Sezonul nuntilor se apropie cu pasi repezi, iar rochiile de nunta pe care le vei purta isi vor revendica si blazerele chic potrivite. Daca mai pui la socoteala si capriciile vremii, vei concluziona ca nu este suficient sa gasesti rochia perfecta si atat. Urmatoarele sugestii iti vor face o idee destul de clara asupra modelelor compatibile in acest sens.

1. Blazerul pentru rochia midi florala

Rochia midi florala este cat de poate de populara anul acesta, de cand imprimeurile care imita frumusetea campurilor cu flori domina tendintele in curs. Alege cu atentie un model similar care sa te avantajeze, apoi combina-l cu un blazer deschis la culoare (intr-o nuanta neutra), cu elemente peplum in partea din fata (voaluri de material), care sa exprime eleganta evenimentului.



Foto : refinery29.com

2. Blazerul pentru rochia maxi

Rochia maxi, extrem de potrivita pentru o nunta, nu va putea fi insotita cu succes decat de un blazer lung, care sa ajunga pana la jumatatea coapselor. Opteaza pentru o nuanta deschisa si pastelata, dar si pentru o croiala cu talie accentuata, pentru a-ti pastra aerul senzual si rafinat. De pilda, daca alegi o rochie maxi din voal albastru-cobalt (in voga vara aceasta), opteaza pentru un blazer ivoar sau bej inchis.



Foto: refinery29.com

3. Blazerul pentru rochia asimetrica

Ai auzit ca se poarta din plin rochia asimetrica, asadar intentionezi sa iti achizitionezi si tu un model, pentru a fi in pas cu moda. Excelenta miscare, ar spune stilistii, insa nu uita sa o completezi cu un blazer scurt, fara nasturi, maneci trei sferturi si margini rotunde. Daca optezi pentru o nuanta aprinsa (coralul intens este fabulos), alege un blazer negru sau bleumarin.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare