Pentru ea

#stil feminin #femeie #vestimentatie #accesorii #outfit #barbat #moda #frumos #urat #inestetic

10 lucruri pe care barbatii nu le inteleg in moda femeilor

Asa cum nici noi nu intelegem anumite combinatii vestimentare facute de catre cei ce ne stau alaturi la bine si la rau, nici ei se pare ca nu pricep de ce luam noi unele decizi vestimentare cand acestea nu ne avantajeaza deloc. Care sunt aceste erori de stil gandite din prisma masculina si cum sunt ele verificate si analizate de ochiul atent al barbatilor, ramane sa descoperiti in cele ce urmeaza.


1 Pantalonii cu talie inalta


Multi barbati nu agreaza sub nicio forma blugii cu talie inalta la femei. Nu li se par deloc sexy sau atragatori, ci dimpotriva. Unora dintre ei acest articol vestimentar le aminteste de profesorii conservatori din generala sau de pantalonii bunicului care nu puteau fi sustinuti decat cu bretele. Pe altii ii duc cu gandul la tocilarul din liceu care avea doar o singura pereche, mult prea uzata de atata purtat.


2 Tocurile prea inalte


In viziunea barbatilor, o femeie care se chinuie de mama focului sa faca echilibistrica pe un toc cui de 20 de cm ii incomodeaza. Aceea imagine de curca beata care nu reuseste sub nicio forma sa mearga drept, nici de ar depinde viata ei de acest lucru, nu este deloc sexy. Pentru barbati nu conteaza ca pereche aceea de pantofi arata superb si ca a trebuit sa-ti dai trei salarii atata timp cat nu poti realmente sa-i folosesti pentru deplasare. Astfel, opteaza  mai degraba pentru unii mai josi si mai comozi. Lasa-i pe aceia superbi pentru un alt eveniment... mai static daca se poate, care sa nu necesite prea multa miscare.


3 Salvarii


Pentru multi barbati, aceasta piesa vestimentara este de-a dreptul hilara si nu pot pricepe de ce ar vrea o femeie sa poarte un pantalon care da senzatia ca ascunde un posterior prea mare pentru gustul lor.


4 Bentitele hippie


Din ce in ce mai multe femei hippie au adoptat acest trend al bentitelor puse pe frunte. Cum vad barbatii acest accesoriu? drept o centura care strange capul intr-un mod dubios, dand senzatia ca acea femeia care o poarta se afla intr-o stare confuza rau atunci cand s-a imbracat.


5 Palariile clasice barbatesti


In viziunea barbatilor, o femeie ar trebui sa poarte palarie de acest gen doar atunci cand pune in scena un numar de striptease pe versurile „You can leave your hat on”. In oricare alte conditii raspunsul este unul singur: nu, nu ar trebui sa poarte asa ceva.


6 Costum barbatesc


Un barbat niciodata nu va privi admirativ o tipa imbracata complet intr-un costum masculin. Este adevarat, un detaliu vestimentar gen: un tricou barbatesc sau o cravata sunt mai mult decat binevenite. Dar ne limitam aici, nu exageram pentru a nu cadea in extrema.


7 Body-urile


Acesta este probabil unul dintre cele mai frustrante accesorii vestimentare feminine, in opinia barbatilor. Multi dintre acestia sunt de parere ca inventatorul body-ul a fost clar  o femeie decisa sa pedepseasc pe cei carea care vor sa faca sex. Sa te afli in focurile pasiunii si sa dai peste aceasta „centura de castitate” vestimentara este o adevarata tortura pentru pentru multi barbati obisnuiti cu garderoba proprie formata din tricou si jeansi.


8 Geanta XXL ce poate trece usor drept o arma


Un alt trend feminin care ii debusoleaza pe barbati estea acel accesoriu gigantico-godzillic,de domeniul fantasticului si mandria Titanicului denumit simplu „geanta oversized”. Completata cu zale, zeci de mii de buzunarele, lanturi si alte nasturei metalici, aceste genti, in mintea barbatilor, pot usor adaposti o sufragerie intreaga in ele. Nu este de mirare ca barbatii au inventat replica: „Ce cari draga acolo in geanta. Tot sifonierul?”


9 Ghete imblanite ugg, vara daca se poate


Cand vad fete incaltate cu acele chestii mari si imblanite denumite ugg, multi barbati se intreaba daca se pregatesc cumva sa escaladeze Everestul. Chiar daca iarna le inteleg, pentru ca troienele de zapezi nu sunt usor de infruntat, vara, le vine greu sa fie toleranti. Pana la urma, la 30 de grade, pentru a manca un profiterol si a bea un suc cu fetele in Mall, chiar n-ai nevoie de un asemenea „echipament de supravietuire”.


10 Outfit pretentios la piscina


Pana la urma pentru ce sa porti pantofi cu toc, bijuterii si make-up cand te duci sa te balacesti in apa la piscina? Iata un alt mister caruia barbatii nu i-au dat inca de cap in ceea ce priveste apucaturile feminine.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare