Pentru ea

#jachete #trenci #trench #jacheta #haine toamna

10 jachete pentru toamna

La inceput sezonului rece cele mai importante haine sunt jachetele. Cand mergi la cumparaturi este bine sa tii cont atat de material cat si de model. Iata 10 variante pentru garderoba ta din aceasta toamna.

 

 

1. Jacheta verde – army – 100 Euro

Culoarea si pozitionare nasturilor te duc cu gandul la soldatii din filmele americane vechi. Din lana, jacheta poate fi purtata cu o pereche de jeansi negri sau bleo marin, cu botine negre si o geanta mare. Poate fi purtata atat la o tinuta casul, cat si la o petrecere cu pretentii.

 

2. Trench gogosar – 80 Euro

Trenciul clasic a suferit un face lift si asa a luat nastere trenciul gogosar. Este destinat atat persoanelor cu o silueta longilina cat si celor care au cateva kilograme in plus si vor sa ascunda acest lucru. Opteaza pentru culorile deschise pentru o toamna plina de culoare.

 

 

3. Jacheta crem – 340 Euro

Este potrivita pentru o iesire intr-un local elegant si poate fi foarte usor accesorizata cu o esarfa de efect. Daca nu doresti esarfa, poti opta pentru o bluza cu guler si margele mari. Jacheta este perfecta pentru o talie subtire, mai ales ca aceasta este scoasa in evidenta de o curea lata.

 

 

4. Trenci rosu – 100 Euro

Daca esti indrazneata si vrei sa iesi in evidenta, poti opta pentru o jacheta rosie. Asorteaza haina cu o pereche de botine si o geanta mare, de culoare neagra. Evita sa mai porti si alte haine ori accesorii rosii, pentru ca vei avea o tinuta incarcata.

 

 

5. Trenci bleo marin – 120 Euro

Pentru doamnele ce isi doresc o imagine mai sobra, pot opta pentru un trenci mai serios intr-o culoare neutra. Cizmele sau botinele nu pot lipsi din gama de accesorii a acestei hainei asa ca nu uita sa le asortezi cu o geanta imensa si cu o pereche de jeansi skini.

 

 

6. Trenci chic – 170 Euro

Daca esti o femeie mereu eleganta, inseamna ca acest trenci este pe placul tau si se va incadra perfect in garderoba ta. Manecile trei sferturi sunt acelea care ii ofera un aspect deosebit. Il poti purta atat cu maneci lungi, mulate pe mana, cat si cu tricouri sau bluze cu maneca scurta. Balerinii sau botinele pot fi asortati cu usurinta unui astfel de trenci.

 

 

7. Jacheta frantuzeasca – 90 Euro

O piesa vestimentara care te duce cu gandul la Franta si la domnisoarele elegante de pe Champs Elysees. O poti asorta cu o pereche de pantaloni negri (eventual jeansi skinny) si cizme inalte ori trei sferturi. O geanta de dimensiuni mari, un inel in acelasi ton si parul prins la spate.

 

 

8. Jacheta mustar – 135 Euro

Aceasta culoare este in trend anul acesta. Desi este o culoare oarecum pretentioasa, o poti asorta cu multe haine din garderoba ta. Merge foarte bine cu o fusta neagra ( in valuri), o camasa alba si un dres mov, spre exemplu. Te poti accesoriza cu o pereche de ochelari foarte mari si cu o gentuta mica pe dupa gat. In diminetile foarte reci, adopta o pereche de manusi in aceeasi culoare cu dresul.

 

9. Trenci formal – 190 Euro

Acest trenci este ideal pentru intalnirile formale ori pentru cazul in care jobul cere o astfel de tinuta. Poate fi purtat cu camasa si fusta sau pantaloni drepti. Pentru ca este o jacheta old style, tinuta poate fi accesorizata cu accesorii in acelasi stil. De exemplu, poti purta un colier cu un pandativ mare si cercei cu clipsuri. Daca esti mai curajoasa, incearca si o palarie.

 

 

10. Jacheta din piele – 215 Euro

Daca esti o adepta a tinutelor cat mai lejere, sport, inseamna ca acest gen de jacheta ti se potriveste. O poti purta cu o pereche de jeansi si pantofi sport, intr-o culoare inchisa. Avantajul acestei jachete este ca daca ai chef sa o asortezi cu cizme cu toc sau cu botine, o poti face fara niciun fel de problema.

 


Pentru cele mai bune sfaturi in materie de frumusete si moda aboneaza-te la Newsletter-ul de Stili.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare