Pentru ea

#tratamente corporale zat cafea #beneficii zat cafea #tratamente cosmetice #tratamente corporale #zat de cafea

Zatul de cafea, un elixir al frumusetii. 5 beneficii surprinzatoare pentru pielea ta

Zatul de cafea s-a evidentiat in timp ca fiind unul dintre cel mai bine ascunse si remarcabile remedii naturiste de infrumusetare a pielii. Cu puternice proprietati antiinflamatorii, exfoliante si anticelulitice, zatul de cafea a facut rapid drumul de la banal reziduu la elixir al frumusetii. Descopera ce poate face pentru pielea ta si cum sa-l folosesti corect in rutina zilnica de infrumusetare!

1. Sterge celulita de pe corpul tau

Greu de crezut sau nu, zatul de cafea pe care il arunci de fiecare data dupa ce iti savurezi bautura este unul dintre cele mai puternice remedii anticelulitice. Efectul de scrub pe care il are masajul cu zat la suprafata pielii stimuleaza topirea straturilor adipoase superficiale si indepartarea aspectului de coaja de portocala al pielii. Pentru efecte mai rapide, combina zatul de cafea cu vin, miere, sare de mare si maseaza-ti bland zonele cu probleme cu aceasta masca, timp de 10 minute.

2. Exfoliaza si regenereaza pielea

Zatul de cafea ofera stralucire pielii tale, intrucat folosirea lui ca exfoliant sau scrub ajuta la indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii si la redobandirea vitalitatii si frumusetii acesteia.

3. Hidrateaza si catifeleaza pielea

Efectul de scrub al zatului ajuta la indepartarea celulelor moarte si la obtinerea unei pieli catifelate si luminoase, iar apa din acest reziduu contribuie la hidratarea intensa a acesteia. Este remediul perfet impotriva pielii uscate.

4. Curata tenul si ii ofera stralucire

Indeparteaza celulele moarte si ofera tenului tau o stralucire si catifelare aparte cu ajutorul zatului de cafea, aplicat simplu, prin masaj bland. Combinat cu alte ingrediente naturiste, in masti faciale adecvate tipului tau de ten, zatul de cafea ajuta la patrunderea substantelor nutritive in piele, oferindu-i zilnic un aspect curat si sanatos.

5. Are efect antiaging

Zatul de cafea este un puternic tratament antiaging asupra tenului si pielii corpului, datorita proprietatilor exofliante, hidratante, antiinflamatorii si hranitoare. Introdus in rutina zilnica sau saptamanala de infrumusetare, zatul de cafea este un remediu naturist excelent pentru o piele frumoasa si sanatoasa in fiecare zi.

Sursa foto: elita-med.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare