Pentru ea

#cum porti negru #all black #tinute negre #haine negre #negru

7 motive sa porti mai des negru, culoarea ideala pentru orice anotimp

Cu totii avem zi de zi aceeasi problema: cu ce sa ne imbracam? Evident ca ne dorim ca hainele pe care le purtam sa fie in trend si sa ne si avantajeze. Atunci cand nu ai pic de inspiratie, exista un truc care nu da gres: poarta negru!

Negru este culoarea care nu se va demoda niciodata, spun stilistii. In plus, ea face ca o tinuta banala sa para sofisticata. Iata, in continuare, cateva motive oferite de scoopwhoop.com care te vor convinge sa porti negru cat mai des, indiferent daca e vara sau iarna:

E culoarea castigatoare

 

Ameseca piese vestimentare negre pentru a obtine o tinuta all-black. Cu siguranta, oricat de inexpresiva ti s-ar putea parea la prima vedere, trebuie sa stii ca nu ai sansa sa dai gres. O fusta scurta neagra, cu un top negru peste care porti o jacheta tip biker, evident tot neagra. Ce motiv ai avea sa spui ca nu e o tinuta senzationala?

E elegant

 

Negrul este o culoare eleganta, rafinata si poate avea un farmec mai mare decat cel oferit de rosu. Este o culoare serioasa, dar feminina in acelasi timp. Pentru o tinuta de serviciu poti opta pentru leggins negru si un pulover oversize.

E sexy

 

Cel mai probabil iti place cum arata desuurile negre, cum arata piciorul imbracat intr-un dres negru si mai mult ca sigur ca ai optat adesea pentru pantofi negri. Asta pentru ca poate fara sa-ti dai seama ai intuit puterea acestei culori. Negrul e sexy. O rochie neagra, spre exemplu, o poti purta aproape la orice fel de eveniment, de la i intalnire romantica, pana la o receptie cu staif.

Se asorteaza cu orice

 

Nu e usor sa faci combinatii de culori atunci cand nu stapanesti foarte bine cromatica si asocierile potrivite. Insa orice culoare ar avea o bluza sau o camasa poart-o cu o fusta neagra sau cu un taior negru. De asemenea, un pantalon purtat cu un sacou negru iti va conferi un look androgin din ce in ce mai apreciat.

Subtiaza

 

Probabil ca argumentul suprem atunci cand vine vorba despre negru este ca aceasta culoare subtiaza optic formele. O pereche de pantaloni negri sunt un must-have, asa cum o pereche de cizme pana la genunchi nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba pentru sezonul rece.

E confortabil

 

Spre deosebire de unele culori stridente, precum cele neon sau roz ori turcoaz, negrul poate fi purtat fara probleme la serviciu. Nu este o nuanta deranjanta, batatoare la ochi, astfel ca te vei simti foarte confortabil purtand-o. Imbraca-te in negru din cap pana in picioare si te vei simti mult mai increzatoare.

E versatil

 

Negrul poate fi purtat in orice anotimp. Daca pe timp ploios e mai simplu sa porti pantaloni negri fiindca ascund petele rusinoase de noroi, vara poti combina negrul cu orice culoare puternica, luminoasa. Coraiul, verdele neon, galbenul fosforescent sau mustarul sunt culori care fac casa buna cu negrul in zilele calduroase.

Sursa foto: scoopwhoop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului