Pentru ea

#secrete tinerete #moda #tinerete #imbatranire

Vrei sa arati mai tanara in 2018? Evita aceste 5 greseli

Fa-i pe toti cei din jurul tau sa nu poata ghici niciodata adevarata ta varsta. Propune-ti acest lucru pentru 2018 si cu siguranta ca te vei simti mult mai bine in pielea ta. Pentru asta insa trebuie sa eviti cateva greseli de stil pe care daca le faci, in loc sa te intinereasca, adauga cativa ani varstei tale reale.

 

Porti sutienul gresit

Iti vine sa crezi sau nu, dar sutienul te poate face sa pari mai inalta, mai slaba si mai tanara. Sau nu. Un sutien ales prost nu doar ca e inconfortabil, dar iti va afecta si felul in care stau hainele pe tine. Bluza sau rochia pot parea sa atarne pe tine din cauza unui sutien nu tocmai bun, lucru care te va imbatrani cu 10 ani.

Esti fan al bijuteriilor mari

In vreme ce colierele sau cerceii mari ti-ar putea conferi un look boem, in acelasi timp trebuie sa stii ca se si demodeaza repede. Pentru a-ti asigura o prezenta fresh si foarte tanara, e bine sa optezi pentru bijuterii simple, bratari delicate, cercei micuti si un colier la baza gatului.

Esti sclava trendurilor

Tendintele vin si pleaca, astfel ca daca nu faci decat sa cumperi ceea ce e in trend te vei trezi in curand cu o multime de lucruri demodate care te vor face sa arati ca si cum te-ai fi intors in timp. Asta nu inseamna ca nu poti din cand in cand sa iti cumperi ceva trendy. Trebuie doar ca de fiecare data cand vrei sa iti iei cate un lucru sa te intrebi daca te face fericita achizitia si cam de cate ori crezi ca vei purta piesa respectiva.

Te imbraci ca si cum ai fi mereu in doliu

Negrul este chic, subtiaza, este sofisticat, dar iti ofera si o imagine severa, ceea ce cu siguranta nu iti doresti, mai ales daca incerci sa gasesti izvorul tineretii. Daca nu esti gata sa renunti la negru, cel putin adauga-i o pata de culoare cu ajutorul bijuteriilor sau a accesoriilor, pentru un aer fresh si pentru un suflu tanar. Rozul si coraiul sunt culori care adauga o nota calda tinutelor negre.

Tocurile tale nu sunt suficient de inalte

Incaltamintea stil casual te imbatraneste indiferent ce altceva porti pe tine. Daca inca mai porti balerini sau pantofi cu toc jos, arunca-i cat colo! Inlocuieste-i cu pantofi cu toc inalt si varf ascutit, care iti vor asigura o atitudine sexy si te vor ajuta sa arati sofisticat. Daca nu esti genul de femeie care sa poarte tocuri de 10 centimetri, cel putin opteaza pentru o pereche de pantofi josi, dar cu varf ascutit. Si mereu ai grija ca pantofii tai sa fie curati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare