Pentru ea

#volanase #moda #vara #stat

Volanasele, in trend vara aceasta

Volanele sunt unele dintre cele mai trendy detalii in moda 2010, ca atare nu trebuie ignorate. Uite cum s-au gandit designerii marilor case de moda sa utilizeze aceste detalii vestimentare pentru a-ti definitiva stilul vara aceasta. 

Trend-urile in moda se schimba an de an si asta pentru ca fiecare sezon este diferit si cere carateristici diferite. Moda se presupune insa ca are menirea de-ai oferi femeii sansa de a-si gasi stilul propriu si de a-si exprima astfel individualitatea. Noua moda cu volanase se remarca prin delicatetea liniilor si a notele sofisticate, glamour. Unde ai putea gasi un exemplu mai concludent?

O varietate de materiale vaporoase au fost folosite pentru a creea aceste design-uri superbe, in valuri, pe baza de tul sau organza. Arata minunat si pot fi incorporate foarte usor in conceptul unor rochii, fuste sau bluze in vederea actualizarii look-ului care cu siguranta va atrage toate privirile.www.elle.com

Trebuie sa stii insa ca aceste detalii vestimentare nu sunt foarte usor de asortat , iar pentru a putea scoate in evidenta feminitatea cu care vin la pachet, trebuie sa faci combinatiile potrivite de culori si materiale. Volanasele arata extraordinar insa nu pe oricine si pot fi folosite pentru a scoate in evidenta doar un singur articol vestimentar dintr-o tinuta sau intreg ansamblu. Tocmai de aceea, acestea sunt o optiune in mare parte a cazurilor doar pentru femeile carora le place sa atraga atentia.

Imaginea creata cu ajutorul volanelor este una sofisticata, o imagine sexy, amuzanta si eleganta in acelasi timp. Datorita frumusetii si stilului sofisticat pe care il inspira aceste detalii, un numar mare de designeri au decis sa-l introduca in colectiile lor pentru sezonul cald.

Astfel, Dolce&Gabbana, Fendi, Marc Jacobs , Ralph Lauren, Oscar de la Renta sau Valentino sunt doar cateva dintre numele prezente  pe podiumul international care au inteles importanta acestor unduiri de material in vederea descrierii frumusetii si delicatetei feminine.

www.style.com
 
Volanase de diferite forme si texturi au fost imbinate pentru a creea un look casual sau elegant, care sa se potriveasca mai multor stiluri, personalitati si ocazii.

Astfel, poti asorta o fusta cu volanase cu o pereche de cizme cowboy si denim cum au ales sa faca designerii de la D&G. Sau poti combina o rochie cu volanase cu tocuri stiletto asa cum a facut Fendi sau cu pantofii fara toc, in stilul Marc Jacobs.

Orice combinatie ai face, nu uita si de accesoriile gandite pornind de la volanase. Acestea sunt foarte la moda anul acesta si aduc o nota de extravaganta tinutei. Astfel, le poti asorta fara probleme cu un outfit simplu in vederea completarii unui look superb. De la geanta cu volanase pana la pantofi ganditi in acelasi mod, nu ai de ce sa-ti faci griji ca n-ai de unde alege. Profita de acest moment si include aceste accesorii foarte trendy in garderoba ta. Cu siguranta vei fi admirata si apreciata pentru stilul tau feminin si ultra-chic.www.elle.com
 

Foto : www.fashionoa.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare