Pentru ea

# conferinte moda #blogger #trucuri vestimentare #moda #conferinte

Vino sa vorbim despre moda si trucuri vestimentare cu Gabi Urda, fashion blogger, si Milona Hristov, fashion editor. Inscrie-te GRATUIT!

Traim intr-o lume in care responsabilitatile zilnice, sarcinile jobului sau deadline-urile au devenit mai importante decat propria persoana. Femeile moderne au ajuns sa petreaca mai mult timp cautand solutii si rezolvand problemele altora, decat sa aiba grija de ELE.

ConferintELE este locul in care femeile isi amintesc de ELE, de ce le place, de visurile si dorintele lor. In cadrul Conferintelor vei afla informatii utile despre frumusete, ingrijirea tenului, moda, sanatate, nutritie, dezvoltare personala, relatii si, nu in ultimul rand, despre feminitate.

Luni, 25 mai, Gabi Urda - consilier imagine si fashion blogger si Milona Hristov - fashion editor ele.ro

Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal, te ajuta sa vezi potentialul tau estetic si sa-l folosesti ca pe un instrument eficient de comunicare. Practic, Gabi te indruma sa devii cea mai buna varianta a ta, sa te exprimi prin alegerile vestimentare, sa le intelegi si sa le folosesti pentru dezvoltarea ta personala.

"Dimineata, primul om caruia ii prezinti tinuta cu care vei iesi in lume, esti tu. Ceea ce porti iti afecteaza stima de sine. Atitudinea pasiva sau activa cu care privesti imaginea ta si de aici hainele pe care le porti si motivele pentru care le porti au un mare impact asupra starii tale psihice. Vorbim despre haine pentru stima de sine scazuta, haine alese de altii, haine "nu imi pasa", haine inconfortabile, toate acestea sunt mesaje, sa le ascultam si sa privim dincolo de tesatura, tendinte, superficial, sa le raportam la noi si la perspectiva noastra despre lume si viata, acestea sunt subiectele pe care vreau sa le ating la ConferintELE", ne poveste Gabi.

Gabi Urda este fost jurnalist in presa pentru femei, manager de comunicare si relatii publice, actual consultant de imagine. "Am invatat cat de importanta este forma pentru a ajunge la fond si am rezumat o parte din aceste experiente in articole accesibile pe site-ul personal www.gabiurda.ro"

Milona Hristov este stilist, designer, fashion editor si pasionata de arta vestimentara. "Imi plac hainele, imi place puterea lor magica de a ne ascunde defectele si de a ne transforma silueta. Multa lume face greseala sa se imbrace la intamplare sau dupa trenduri, fara sa stie ce putere de transformare au hainele", spune Milona.

De la Milona o sa aflam in aceasta seara cum ne putem imbraca in functie de tipul de silueta pe care il avem, ce croiuri ne avantajeaza si ce culori trebuie sa purtam pentru a arata mereu bine.

Daca vrei si tu sa participi la ConferintELE, INSCRIE-TE GRATUIT AICI! Locurile sunt limitate!

Eveniment sustinut de Hotel Mercure

Sponsori: Himalaya, Green Sugar, parfumexpress, Aboca, Help Net, Douglas, TopLine, Elysium chirurgie estetica, Nomasvello Victoriei, Simina Filat

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare