Pentru ea

#stil feminin #verde #culoarea anului #asortare verde #tinuta verde

Verdele, o nuanta cu stil vara aceasta

Vara aceasta, culorile naturale, care inspira prospetime si, implicit, viata sunt la mare cautare. Culoarea verde este nuanta-vedeta a verii 2013, cu ajutorul careia iti poti crea cele mai rafinate si elegante tinute. Desi este o culoare destul de pretentioasa, poti foloso verdele pentru diferite tipuri de tinuta. Iata cum poti purta cu stil culoarea verde vara aceasta:


1. Rochita verde baby-doll pentru o tinuta sic de zi

Rochitele baby-doll sunt la mare cautare in acest sezon. Daca alegi aceasta piesa vestimentara si intr-o nuanta de verde, cu siguranta vei fi o prezenta destul de sic la o petrecere fina in aer liber. Pentru a da si mai multa extravaganta look-ului tau, poti alege o rochie verde cu niste imprimeuri subtile negre.


2. Top verde cu buline pentru un aer copilaresc

Verdele este ideal si pentru o tinuta lejera de zi, intre stilul elegant-copilaresc. Combina o pereche de jeansi, simpli, cu o un top de matase, vaporos, de culoare verde cu un imprimeu jucaus cu buline albe. Completeaza-ti tinuta cu o pereche de sandale joase, albe, si o geanta de dimensiuni medii, intr-o nuanta neutra.


3. Accesoriile si pantofii verzi pentru un plus de culoare

Daca nu esti adepta tinutelor in culori puternice, iti poti accesoriza o rochie neagra sau alba cu cateva bratari verzi, in nuante deschise sau mai inchise, dar si cu o pereche de pantofi din paleta vasta pe care o ofera aceasta nuanta plina de prospetime.




4. Tinuta verde de plaja

In cazul in care te afli in concediu, piesele vestimentare de culoare verde sunt indispensabile. Aceasta nuanta te va binedispune rapid si iti va da si pofta de viata. Combina o fusta lunga din material lejer, verde, cu un maoiu de bumbac alb, si o pereche de sandale stil roman. Pentru a aduce bunadispozitia, iti poti accesoriza tinuta cu o geanta vesela din panza.


5. Tinuta de seara verde

Pentru o cina la un restaurant mai pretentios sau pentru un eveniment important din familia ta, poti opta cu incredere pentru culoarea verde. Pentru tinuta de seara, alege o rochie maxi verde, din material moale si vaporos, asortata cu un plic negru si o pereche de sandale inalte, cu platforma.



Sursa foto: facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare