Pentru ea

#stil feminin #verde #verde enta

Verdele menta este in voga! Afla cum il poti purta cu stil!

Culoarea prospetimii, a brizei marii, a cocktailului tau preferat si a curajului, verdele-menta este vedeta sezonului. O nuanta mai calda de verde si turcoaz, verdele-menta se gaseste peste tot: de la haine si accesorii pana la machiaj si lac de unghii. Pentru a avea un look impecabil, descopera cum poti purta cu stil culoarea vedeta a toamnei!


Cum alegi hainele verde-menta


Cel mai important lucru pentru a arata sic in haine verde-menta este sa alegi nuantele potrivite. Ai grija la culoarea tenului, ochilor si parului. De exemplu, daca esti bruneta, alege tonurile mai deschide de verde-menta. Blondele sunt sfatuite sa aleaga tonurile mai inchise.


Cum alegi accesoriile verde-menta


Verdele-menta poate fi purtat si la accesoriile care definesc o tinuta. Alege pantofi, ochelari de soare, palarii, esarfe sau bijuterii verde-menta care sa iti completeze tinuta. Aceste accesorii sunt perfecte pentru a scoate din anonimat o tinuta.

De asemenea, poti folosi si lac de unghii si farduri verde-menta, pentru a-ti completa look-ul.


Cum porti cu stil hainele si accesoriile verde-menta


Verdele-menta este o culoare de impact, astfel ca este mai bine sa o porti in "doze" mici decat din cap pana in picioare. Este o culoare indrazneata, care se potriveste de minune cu alte culori pastelate. Se poate insa combina si cu negru sau albastru.



Pentru un look de "printesa", combina hainele si accesoriile verde-menta cu cele pastelate. Verdele-menta poate substitui cu succes negrul atunci cand vine vorba de rochiile de petrecere sau de cocktail.


Cum accesorizezi hainele verde-menta


Foarte potrivite pentru hainele verde-menta sunt accesoriile aurii si argintii. Bratarile, colierele, inelele, curelele sau esarfele in aceste tonuri revitalizeaza o tinuta si ii ofera multa caldura.


Unde sa porti haine si accesorii verde-menta


Verdele-menta este o culoare potrivita pentru orice ocazie. Poate fi purtata atat ziua, cat si seara, la evenimente festive, sau in fiecare zi, la birou sau la plimbare.

Foto: chiclookxo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare