Pentru ea

#pantofi stiletto #pantofi nunta #tendinte incaltaminte #pantofi #incaltaminte

Vedeta anului in materie de pantofi

Vrei sa fii mereu in pas cu moda, sau urmeaza sa te mariti si esti in cautarea pantofilor perfecti? Afla ce incaltaminte ti se potriveste in functie de particularitatile picioarelor tale! Viorica Bota (unul dintre cei mai cunoscuti creatori de incaltaminte din Romania si reprezentant al marcii Botta) iti spune care sunt trendurile anului si ce trebuie sa alegi in functie de necesitatile tale.

1. Ce se poarta vara aceasta in materie de – calapod, tocuri, culori?

Vedeta verii este incaltamintea cu talpa groasa, cu talpa ortopedica, sport. Daca vorbim despre tinute elegante, pe care le purtam la birou sau la petreceri, atunci putem opta pentru pantofii stiletto. Culorile care nu trebuie sa lipseasca in acest sezon sunt – galben-mustar, orhidee-ametist, roz-casmir, portocaliu si albastru-tropical.

2. Miresele trebuie sa stea pe tocuri cca. 24 de h. Ce ar trebui sa aleaga pentru a nu avea probleme, pentru a evita umflarea picioarelor si alte probleme, care apar din cauza tocurilor purtate ore in sir?

Pentru mirese, daca diferenta de inaltime a celor doi parteneri o permite, ideali sunt pantofii cu tocuri inalte (12 – 13 cm). Pentru a nu traumatiza picioarele si nici coloana, miresele ar face bine sa opteze pentru un calapod prevazut cu platforma (cu cat mai mare, cu atat mai bine), aceasta diminuand inaltimea tocului. De asemenea, cautati pantofi/sandale prevazuti cu poron, acel buretel dispus pe talpa pantofului pentru a absorbi socurile si pentru a conferi purtatoarelor confort maxim timp indelungat.

3. Care este modelul cel mai bine vandut in 2016?

Stiletto este vedeta absoluta a anului!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului