Pentru ea

#ceasmania #ceas #ceasuri #ceas de mana

Vara e despre culori!

Vara este anotimpul culorilor, este anotimpul calduros in care culoriile vii sunt predominante atat in natura cat si in tinutele oamenilor.

In materie de moda, sezonul calduros este foarte darnic, dat fiind ca ne sunt puse o gramada de tinute pe care le putem aborda vara. Putem purta rochite, pantaloni scurti, fuste, blugi, si lista poate continua fara probleme.

Nu suntem deloc conditionati si astfel nu avem nevoie de altceva decat de imaginatie.

Accesorizarea este foarte importanta, pentru ca ne diferentiaza, si din cea mai simpla tinuta putem obtine una in trend printr-o accesorizare corecta si de efect.

Nu trebuie sa va feriti de nici un element ce poate fi folosit in accesorizare si care este in concordanta cu vremea de afara bineinteles. Nu trebuie sa faceti greseala de a purta un element ce nu are legatura cu anotimpul si respectiv cu vremea de afara, asadar trebuie sa fiti foarte atente aici, pentru ca sunt elemente pe care le poti integra, chiar daca nu sunt pentru anotimpul calduros dar doar cu mare grija.

De exemplu, poti purta fara probleme bocanci, bineinteles interior doar din piele, pe care ii poti asorta cu o pereche de pantaloni scurti, un tricou si o gecuta de piele, asta in zilele mai racoroase, sau in seriile de vara care iti permit acest lucru.

Caciulile sunt excluse in acest sezon, in schimb le puteti inlocui fara probleme cu sepci sau cu palari, ce sunt mult mai de efect si pe care le poti accesoriza de asemenea, daca ai idei si vrei sa ai o tinuta aparte. Si in materiie de palari trebuie sa aveti grija, pentru ca cele din lana ies din discutie, datorita materialului care nu este de folosit in perioada aceasta.

Nu ezitati sa va accesorizati mainile, pentru ca sunt atat de multe optiuni, ca: bratari, ceasuri, inele, manusi etc, trebuie sa alegi doar ceva ce ti se potriveste si cu care te simti confortabil, un lucru foarte important, tu porti haina nu ea te poarta pe tine.

Daca alegi sa porti ceasuri, pentru ca ti se potrivesc si pentru ca le vezi si utilitatea, si astfel poate deveni un accesoriu de folos, trebuie sa iti alegi un ceas fashion, in culori deschise sau aprinse, asta in functie de preferinte si de tinutele pe care le vei purta cu respectivul ceas. O buna optiune pentru a-ti alege un astfel de ceas sunt cei de la Guess Romania, pentru ca au multe ceasuri potrivite pentru acest sezon.

In cazul barbatiilor ceasurile chiar pot fi un accesoriu de baza al tinutei, deasemenea cautati ceasuri barbatesti potrivite, si chiar colorate, pentru ca nu vor face altceva decat sa fie in contrast cu tinuta, si astfel va fi pus in valoare si va fi mai vizibil, nu spun ca este gresit sa optezi pentru un ceas negru, in cazul barbatiilor, negrul nu este exclus din vedere chiar si vara.

Anul acesta choker-ele sunt in mare voga, si sunt foarte chic deasemenea, si destul de accesibile, asadar nu le evita, chiar daca sunt foarte des intalnite, sunt de efect si \purtate cu stil inca au un efect foarte bun.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare