Pentru ea

#fusta #jeansi #tricou alb #outfit tricou alb

Un tricou alb, 4 tinute sic diferite

Ai constat ca investesti prea mult in garderoba ta, insa de fiecare data iti cumperi haine noi deoarece nu stii cum sa le mai combini pe cele vechi? Iti propunem cateva tinute sic de zi si de seara pe care le poti realiza cu un simplu tricou alb, din bumbac. Iata cateva idei din care te poti inspira pentru a-ti crea o tinuta inedita, accesibila si in tendinte.

1. Tinuta de zi eleganta

Cu ajutorul unui tricou alb, simplu, iti poti crea o tinuta de zi foarte eleganta, care te va scoate din anonimat. Combina un tricou alb cu o fusta clos cu pliuri din stofa, gri deschis, cu o pereche de pantofi confortabili, care sunt ideali pentru plimbarile de zi. Iti poti completa tinuta cu o geanta tridimensionala nude si o pereche de ochelari de soare sic.

2. Tricou alb, pentru o tinuta de zi sic

Daca vrei sa adopti o tinuta adolescentina si mult mai lejera, poti opta pentru un tricou alb si o fusta confortabila cu imprimeuri, dintr-un material vaporos. De la aceasta tinuta nu trebuie sa iti lipseasca ochelarii de soare si o geanta de zi tip postas. Iti poti accesoriza outfitul cu o curea subtire prinsa neglijent in talie.


3. Tricoul alb cu jeansi, o combinatie perfecta

Tricoul alb se asorteaza perfect cu jeansii. Fie ca vrei sa adopti o tinuta sport ori una sic, tricoul alb si blugii te pot salva in orice situatie.

Pentru o vestimentatie sport, combina un tricou alb cu o pereche de jeansi prespalati, rupti si o pereche de tenisi. Daca vrei sa adopti un look mai inedit, poti purta o pereche de jeansi evazati, cu un tricou alb si o pereche de sandale cu platforma de lemn.

4. Tricoul alb, pentru tinuta de vacanta

Tricoul alb te scoate din orice problema. Acesta este ideal chiar si pentru tinutele de vacanta. In cazul in care te pregatesti sa iesi la o plimbare romantica la malul marii, poti imbraca un tricou alb si o rochie lunga, vaporoasa si o pereche de sandale cu platforma. Iti poti accesoriza tinuta cu un colier trimdimensioanal si o geanta plic, usor de purtat.



Sursa foto: chictopia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare