Pentru ea

#fusta cu leduri #stil feminin #fusta #moda

Ultima tendinta: fusta cu leduri! Ai purta asa ceva?

Ultimul trend in vestimentatie il reprezinta fusta cu leduri. Inventata de japonezi, a devenit rapid apreciata de adolescente. Fusta, denumita de creatori Hikaru, pune foarte bine in evidenta coapsele celor care o poarta.

Designerii japonezi si-au dorit sa imbine moda cu tehnologia si au creat o fusta in stil tutu cu lumini stralucitoare. Obiectul vestimentar isi schimba culoarea la fiecare miscare a celei care o poarta.

Odata ce popularitate fustei a crescut, au inceput sa apara reactiile celor care au fost captivate de model. Ba mai mult una dintre fanele noului obiect vestimentar a creat un nou model.

„Problema mea cu designul acestei fuste este ca aprinderea si schimbarea culorilor ledurilor este conditionata de miscare iar stilul tutu al fustei este mai degraba potrivit pentru o fetita de 8 ani sau cel putin o fi potrivit pentru japoneze”, a scris o membra a siteuliu Reddit, care a devenit rapid fan al obiectului vestimentar.

Asadar tanara a decis sa modifice designul fustei si a creat o fusta de blugi scurta cat palma, iar ledurile pot fi controlate de la catarama, prin intermediul unei aplicatii. Astfel, fusta poate fi asortata oricarei tinute, iar culorile pot fi schimbate in functie de starea de spirit sau de ocazie. In plus jocul de lumini poate fi sincronizat cu cel din club.

Surse foto: kawaiibuk.blogspot.com, bashny.net, dailydot.com, takemeto.eu

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului