Pentru ea

#Ugg dama #Ugg ieftine #Cizme UGG ieftine

Ugg - cizmele reinventate pentru moda

Marca Ugg este renumita pentru cizmele din piele de oaie imblanite pe dinauntru cu blanita aceluiasi animal, cunoscute pentru capacitatea de a incalzi piciorul si a-l proteja de frig in sezonul rece, dar si ca articole de incaltaminte la moda purtate mai ales de tinerele domnisoare.

Desi brand-ul este cunoscut in toata lumea datorita calitatii lor, descoperim si alte tipuri de ugg dama in diverse culori si modele de la cele cu blana exterioara si pana la cele tricotate.

Originile acestor incaltari au fost inregistrate in Australia, cand surfer-ul Shane Stedman si-a confectionat prima pereche pentru a-si incalzi picioarele dupa ce practica sportul sau preferat in apele inghetate de pe coasta australiana.

Cu toate ca ele au fost inventate de catre un barbat, cele ce se bucura in totalitate de ideea lui sunt femeile, ele fiind in cautare permanenta de cizme ugg ieftine pentru a completa cat mai divers garderoba. Exista si barbati care poarta acest gen de articol, insa demulte ori acestia sunt sceptici la nota finala pe care cizmele o dau intregii vestimentatii.

Moda privitoare la Ugg-uri exista in trendurile romanesti inca din anul 2000, iar daca atunci toata lumea le considera ciudate si urate, in prezent observam o adevarata “isterie” ce se creaza in jurul acestora.

Magazinul online Zibra.ro, pune la dispozitie cizme ugg ieftine, fabricate pe mai multe tipare, potrivite fiecarui stil. Ele merg purtate in combinatie cu jeansi mulati sau leggings si bluze largi supradimensionate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului