Pentru ea

#sarcina #machiaj #frumusete #imbracaminte #trucuri de frumusete #femei insarcinata

Trucuri de stil pentru femeile insarcinate

Ca viitoare mamica, te-ai confruntat probabil cu o multime de inconveniente, de la problemele tenului, pana la dificultatea de a gasi haine potrivite sau o pereche de incaltaminte comoda. In asteptarea momentului in care va micutul tau va veni pe lume, nu uita sa ai grija si de propria persoana, cu ajutorul unor mici trucuri de stil si frumusete.

Poti sa ramai la fel de cocheta si atractiva daca stii cum sa exploatezi la maximum trucurile de stil ideale pentru femeile insarcinate.


1. Renunta la tocuri, dar nu renunta la eleganta

In cel de-al doilea trimestru de sarcina este indicat sa renunti la incaltamintea cu toc inalt, care schimba centrul de gravitate in timpul miscarii. Plus ca nici picioarele umflate nu iti vor mai da voie sa porti pantofi rigizi si incomozi.

Dar cine spune ca trebuie sa porti neaparat tocuri pentru o tinuta eleganta? Alege o pereche de balerini lacuiti sau niste slapi cu aplicatii pretioase si vei simti nicio privatiune. Look-ul tau poate fi la fel de sofisticat si atractiv ca si inainte de sarcina!


2. Poarta haine viu-colorate si tinute lejere

Nu iti umple sifonierul cu sarafane negre sau salopete plictisitoare de jeans! O alegere mult mai potrivita ar fi sa porti hainute viu-colorate, cu ajutorul carora sa exprimi starea ta generala de buna-dispozitie.

Ai nevoie de rochite lejere, pe care sa le poti imbraca atat la birou, cat si la o plimbare relaxanta prin parc.

Daca te simti mai bine in pantaloni, atunci poti purta colanti lejeri sau pantaloni cu banda elastica ce se muleaza pe burtica. Chiar daca primeaza ideea de confort, tine cont si de stil si nu multumi cu niste pantaloni batraniciosi, deoarece te poti juca in continuare cu texturile si culorile!


3. Mizeaza pe forta de seductie a accesoriilor

Inveseleste-ti tinuta purtand accesorii supradimensionate si asorteaza-le cu restul vestimentatiei. Iar daca bebelusul nu te-a lasat sa dormi toata noaptea, o pereche de ochelari de soare te va ajuta sa ascunzi cearcanele.


4. Machiaza-te natural

Pentru ca in aceasta perioada, organismul tau va avea de suferit din cauza transformarilor hormonale, este posibil ca acneea sau petele de pe fata/corp sa iti dea putin de furca. Nu este cazul sa iti faci prea multe griji, deoarece un fond de ten matifiant si o pudra de calitate vor rezolva problema. Pentru mai multa expresivitate, completeaza-ti machiajul cu un gloss natural si aplica un rimel rezistent la transfer.

Sursa foto: bebaphotography.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare