Pentru ea

#stil vestimentar #stil feminin #tricoul #asortare haine #tricou alba

Tricoul alb, cea mai cool piesa vestimentara pe care trebuie sa o ai!

Tricoul alb este, de departe, cea mai versatila piesa vestimentara. Poate fi purtat intr-o gama nesfarsita de combinatii, in orice anotimp. Iti propunem cateva tinute cool pe care le poti obtine foarte usor daca il asociezi cu alte piese din sifonier.

Cu pantaloni scurti

E vara afara, e cald afara, spunea un cantec. Asadar, un tricou alb va face casa buna cu o pereche de pantaloni scurti. Poti alege un tricou cu rascroitura gatului mai larga si il poti accesoriza si cu un blazer, in caz ca seara e mai racoare.

Cu piese supradimensionate

O fusta foarte lunga, pana dincolo de glezne, sau o salopeta larga pot fi combinate perfect, fara nicio ezitare, tot cu un tricou alb.

Cu fusta mini inflorata

Daca ai picioare frumoase, nimic nu te poate impiedica sa porti o fusta mini. Iar daca e vorba despre una din material cu imprimeuri florale, un tricou alb este alegerea ideala pentru a nu da gres. Poarta intreaga combinatie cu o pereche de sandale inalte, cu bareta in jurul gleznei.

Cu pantalonii animal print

S-a tot vorbit ca vara aceasta se poarta animal-printurile. Iata o combinatie de efect dintre acest pantalon cu imprimeu metalic si versatilul tricou alb. Pentru o tinuta potrivita la serviciu mai poti adauga si un sacou.

Cu pantalonii palazzo

Pantalonii palazzo, cei largi de sus pana jos, sunt din nou in trend sezonul acesta. Pentru ca acesti au, de obicei, talie inalta, ii poti purta cu un tricou foarte scurt, care sa lase la vedere abdomenul.

Cu pantaloni scurti din piele

Pentru o tinuta sic opteaza pentru o pereche de pantaloni scurti din piele. Arata fascinant si se combina foarte bine cu un tricou alb si o jacheta din matase.

Cu fusta lunga

Si pentru ca vara nimic nu e mai comod decat o fusta subtire, larga, care doar sa acopere vizual totul, insa sa lase trupul liber, iata ca tinuta ideala o poti obtine combinand aceasta fusta cu deja celebrul tricou alb.

Cu fusta creion

Poate ca ti se va parea o tinuta banala aceasta combinatie dintre fusta creion neagra si tricoul alb. Insa pe cat de simpla este, pe atat de mult efect are. Si, in plus, nu ai cum sa dai gres imbracata astfel. Asorteaza o pereche de sandale cu toc si da-i culoare cu o geanta vesel colorata.

Cu culori neon

In trend sunt si culorile neon si, cu siguranta, ai deja in garderoba cateva piese. Iata ca le poti combina cu succes cu un tricou alb.

Sursa foto: stylelist.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare