Pentru ea

#ce se poarta toamna 2015 #trenduri toamna #moda toamna #tendinte toamna

Trendurile toamnei. Afla ce haine se vor purta sezonul acesta

Nu e prea greu de ghicit care sunt tendintele acestei toamne. E clar ca nuantele vor fi mai inchise decat cele ale verii, iar materiale comode vom gasi in toate colectiile de imbracaminte. Daca aruncam un ochi printre creatiile designerilor vom observa dungi, pasteluri, tricoturi si catifea.

Dar iata care sunt cele mai importante trenduri ale sezonului care abia acum incepe in materie de tinute:

Pelerina

 

Designerii par sa fi ajuns la un consens. Cei mai multi au ales pentru toamna lui 2015 pelerina ca piesa principala pentru tinuta de exterior. Iluzia optica este caracteristica similara propunerilor facute de creatorii de moda. Asa a aparut pelerina care pare a fi o rochie sau capa cu maneci false.

Funda larga

 

Ai nevoie de un accent feminin pentru tinuta ta de serviciu? Foloseste o funda realizata dintr-o panglica. E un accesoriu simplu, dar care ii va da oricarei bluze banale un aer foarte romantic. Evita funditele mici si mizeaza pe un nod mare, in forma de fluture, realizat din matase, in ton cu bluza sau intr-o nuanta contrastanta.

Talia subliniata

 

 

Silueta trebuie subliniata bine toamna aceasta, sustin designerii. Iar cel mai bun mod de a o face este o curea lata in stil corset. Prinsa peste bluze, peste veste sau combinezoane, ori chiar peste rochii, accesoriul supradimensionat este o modalitate foarte chic de a scoate in evidenta formele. In plus, nu exista niciun mod mai simplu de a crea senzatia unei siluete tip clepsidra.

Imprimeuri amestecate

 

Adio idee conform careia imprimeurile nu se combina. De acum se poarta tocmai asa, amestecate. Tesaturile stil mozaic, realizate fie din petice imbinate, fie pur si simplu imprimate astfel sunt o aparitie spectaculoasa toamna aceasta. Iti trebuie doar putina indrazneala sa fii altfel. De fapt, sa fii la moda.

Nuante de gri

 

Griul a luat cu asalt podiumurile de moda. Dar nu este pe atat de sumbru precum ti-ar putea parea. Culoarea arata foarte bine in scheme monocromatice in care se folosesc nuante diferite de gri. Dar pentru ca este extrem de versatila, culoarea gri se potriveste cu piese de orice alta culoare vrei, neavand niciun fel de interdictie in materie de asocieri.

Culottes

 

Una dintre piesele care vor face furori toamna aceasta este pantalonul culottes. Mai exact, ceva intre fusta pantalon si pantalonul larg, pana la jumatatea gambei. Culottes au fost extrem de populari in anii ´70 si revin acum, in toamna lui 2015, la mai bine de patru decenii distanta. Modelul lor este perfect pentru a scoate in evidenta o pereche noua de pantofi sau de cizme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare