Pentru ea

#iarna 2011-2012 #stil feminin #haine #tendinte iarna #haine groase

Trenduri pentru sezonul rece pe care sa le incerci

Fusta de piele, capa, sau vestele lungi din blana sunt doar cateva piese vestimentare in trend in . -le cu accesorii mari, precum fundele sau curelele de piele, pentru un aspect modern.

Fusta de piele

Creatorii de moda au introdus o noua piesa de imbracaminte, esentiala pentru sezonul rece : fusta din piele. Fusta de piele vine intr-o forma noua, mai dinamica, potrivita pentru femeile active si stilate. Astfel, aceasta piesa de vestimentatie este foarte accesibila si poate fi purtata la diverse ocazii.

Capa

Capele ofera un aspect dramatic, care impune prestanta si stil. Sezonul rece este ideal pentru purtarea acestor piese de imbracaminte. Sunt calduroase si confortabile. Opteaza pentru culori tari si taieturi care sa iti puna in evidenta corpul.

Deoarece sunt voluminoase, poarta capele cat mai simplu posibil. Opteaza pentru o sau pantaloni mulati. Pentru un efect maxim, poarta cape cu captuseala in culori electrice.

Fuste cu slit inalt

Fie ca esti o persoana mai micuta de inaltime, fie ca ai picioare lungi, fusta cu slit inalt favorizeaza orice tip de silueta. Creaza iluzia de inaltime. Accesorizeaza aceasta fusta cu bluze din matase si pantofi cu talpa joasa.

Funde supradimensionate

Sezonul rece este destinat doamnelor extrem de feminine. Pentru a obtine un astfel de aspect iti poti accesoriza tinuta cu funde supradimensionate. Poarta fuste si pantaloni care se leaga in talie cu astfel de funde si vei obtine un efect dramatic.

Pentru a scoate in evidenta acest aspect, poarta haine in culori tari, uni. Combinatiile de negru - alb, negru - sau negru - mov sunt potrivite pentru orice ocazie.

Veste lungi din blana

Sezonul rece vine cu temperaturi joase si . Acum este momentul sa alegi haine confortabile, care sa iti ofere caldura, dar si stil. Vestele lungi din blana sintetice sunt extrem de apreciate de creatorii de moda, care le propun pentru acest sezon.

Poarta aceste veste cu jeansi, fuste creion sau rochii mulate. Accesorizeaza-le cu curele masive, din piele.

Dantela

Dantela este un material delicat, care pune in evidenta siluetele si ofera un aspect placut. In acest sezon, piesele de vestimentie din dantela sunt la mare cautare. Cand mergi la cumparaturi nu evita aceste haine.

Poti purta tricouri si fuste din dantela, in combinatii de culori tari. O bluza de dantela poate fi purtata si la o pereche de jeansi mulati sau o fusta creion .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului