Pentru ea

#tendinte toamna iarna 2011-2012 #rochia-maxi #stil #rochii #stil feminin # rochii elegante

Trend alert: rochia maxi cu bustul din piele

Rochia maxi cu bustul din piele s-a transformat in cea mai ravnita piesa vestimentara de la Hollywood. Dive celebre precum Beyonce, Nicole Richie, Leighton Meester sau Kate Bosworth au adoptat aceasta tinuta inedita, eleganta si sexy in acelasi timp.

Rochiile lungi, cu partea de sus din piele naturala, avantajeaza orice silueta si ar putea fi o alegere inspirata pentru petrecerea de Revelion. Iata ce modele au ales vedetele internationale si in ce mod poti sa adaptezi acesti stil preferintelor tale proprii.


Beyonce


Beyonce a ales sa poarte, pentru inaugurarea magazinului Tory Burch de pe celebrul bulevard Madison Avenue, o creatie inedita a designerului Michael Kors. Este vorba despre o rochie neagra maxi, cu top din piele decupat imediat sub bust si fusta fluida, o combinatie perfecta de senzualitate si aer sofisticat.

Cantareata si-a accesorizat tinuta cu o pereche de cercei candelabru si geanta-plic neagra, de dimensiunea unui portofel. Desi decolteul la baza gatului ar fi cerut o coafura-coc, Beyonce si-a lasat buclele sa cada lejer in jurul chipului si al umerilor.



Foto: batchplease.com

Leighton Meester

Aceeasi rochie a creatorului de moda Michael Kors a fost purtata, in luna ianuarie a acestui an, de actrita Leighton Meester pentru premiera filmului "The Roommate". La acea data, artista nici nu banuia ca va fi o sursa de inspiratie pentru tendintele iernii in curs.



Foto: batchplease.com

Nicole Richie

Nicole Richie s-a afisat chiar zilele trecute la gala Unicef cu o rochie lunga, cu trena, si top decupat din piele. Creatia poarta marca Osman si poate fi accesorizata cu bijuterii masive aurii, pentru o aparitie impresionanta si ireprosabila.



Foto: cocoperez.com

Kate Bosworth

Actrita Kate Bosworth s-a prezentat la festivalul de film Sundance din Utah de anul acesta intr-o rafinata creatie Chloe, cu top din piele si fusta midi clos. Elementul "picant" al tinutei, decupajul din zona taliei, nu lipseste nici in acest caz.




Foto: redcarpet-fashionawards.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare