Pentru ea

#rochie #stil #rochii #rochii vedete #rochii cu broderie #rochie broderie

Trend alert: rochia cu broderie

Rochia cu broderie este cea mai noua piesa esentiala pentru garderoba feminina in anul 2012. Vedetele de la Hollywood au adoptat deja acest stil delicat, feminin si expresiv, completat de aerul vintage atat de popular in sezonul actual.

Covorul rosu a inceput sa fie invadat de celibritati incantate de rochia cu broderie. Scarlett Johansson, Emily Blunt, Penelope Cruz, Reese Whiterspoon sau Myleene Klass pun punctul pe "i" cand vine vorba despre acest trend seducator.

Rochia cu broderie se poarta cu model multicolor, forme florale si nuante indraznete, dar si in varianta tonurilor pale, pastelate sau nude. Lungimea midi este promovata de tendintele actuale, cu atat mai mult cu cat avantajeaza toate tipurile de silueta.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson arata uimitor intr-o creatie Prada bleumarin, cu trandafiri rosii brodati si fusta creion. Pantofii rosii cu varf ascutit se potrivesc de minune ansamblului vestimentar general.



Foto: redcarpet-fashionawards.com

Emily Blunt

Un alt model de rochie cu broderie foarte trendy anul acesta este cel purtat de actrita Emily Blunt la festivalul Tribeca. Aspectul dantelat al rochiei rosii ca focul, cureaua subtire care defineste discret talia si accesoriile asortate in aceeasi nuanta de bej inchis formeaza o combinatie reusita, din care te poti inspira oricand.



Foto: themogue.co.uk

Penelope Cruz

Penelope Cruz si-a pus in evidenta frumusetea cu o superba rochie maxi cu broderie aurie. Geanta-plic metalica si cocul elegant sunt "cireasa de pe tort" a tinutei sale.



Foto: sky.com

Reese Whiterspoon

Rochia cu broderie purtata de celebra Reese Whiterspoon este o creatie Stella McCartney si poate fi o alegere excelenta pentru evenimentele sobre la care participi. Eleganta clasica a croielii este completata in mod desavarsit de broderia originala. Asa da!



Foto: sky.com

Myleene Klass

Iata cum oranjul-mandarina (tangerinul) poate sa confere un aer cu adevarat sofisticat unei rochii, daca aceasta este infrumusetata cu o broderie chic. Myleene Klas arata minunat in aceasta versiune vestimentara moderna si rafinata in acelasi timp.



Foto: sky.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare