Pentru ea

#stil #stil feminin #buline # buline polka #pulover cu buline # tendinte iarna 2011-2012

Trend alert: puloverul cu buline Polka

Cea mai noua preferinta iernatica a vedetelor de la Hollywood este puloverul cu buline Polka , o piese vestimentara perfecta pentru tinutele lejere din timpul zilei. Usor de asortat atat la pantaloni, cat si la fuste, puloverul jucaus a devenit un star in Statele Unite Ale Americii.

Gwen Stefani, Jessica Alba, Isla Fisher si January Jones s-au afisat in public purtand femininul pulover cu buline , care ne duce cu gandul la simpaticele personaje Disney.

O alaturare inspirata

Succesul pe care un astfel de element vestimentar il are in prezent se datoreaza combinatiei inspirate de elemente in voga ale sezonului in curs: tricotajele si imprimeul cu buline supradimensionate.

In timp ce vedetele au ales culori neutre pentru puloverul chic, tu poti opta pentru orice varianta inedita iti incanta privirea: mixul de roz si crem, ocru si gri, alb si negru, maro si ivoir, bej si negru etc.

Cum il poarta vedetele

Jessica Alba a asortat puloverul cu buline Polka intr-o delicata combinatie de maron si crem, cu o pereche de blugi albastri "boyfriend", balerini si esarfa intr-o nuanta pielii. Tu poti adapta tinuta sezonului in curs adaugand botine si o jacheta casual-chic.

January Jones a apelat la efectul minimalist al blugilor-pana, pe care i-a combinat cu un pulover negru cu buline crem, geanta supradimensionata in aceeasi nuanta nuda si ghete fara toc.



Foto: celebuzz.com, fashionfame.com


Gwen Stefani a gasit o metoda si mai inspirata de a se alinia tendintelor actuale ale sezonului. A combinat populara fusta scurta neagra, cu un pulover gri cu buline, dres mat si cizme negre, elegante. Fularul XXL cu ciucuri completeaza in mod desavarsit tinuta chic, comoda si incarcata de rafinament.

Actrita Isla Fisher poarta puloverul cu buline impreuna cu o fusta mini din piele, dres mat, cizme si geanta intr-o nuanta moderna de maro

.

Foto: onsugar.com, tmstatic.com

Cum asortezi puloverul cu buline polka

Dupa cum ti-au demonstrate si vedetele, puloverul cu buline polka poate fi purtat impreuna cu fuste, blugi si pantaloni-pana. Daca alegi unul stil tunica, care sa depaseasca linia soldurilor, o pereche de colanti grosi pot insoti cu succes aceasta piesa vestimentara de efect.

Este de preferat ca accesoriile sa respecte nota cromatica a puloverului, insa aceasta recomandare nu constitutie in mod necesar o regula. Da frau imaginatiei si bucura-te de tinutele chic pe care le poti obtine cu ajutorul puloverului cu buline polka.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare