Pentru ea

#rochie #fusta #midi #pantaloni

Trend alert: primavara aceasta se poarta midi

Daca esti gata sa-ti inoiesti o parte din garderoba pentru primavara si vara, tine cont de trendul midi, care va deveni la fel de popular in 2011 ca si fustele maxi in 2010.

Stilul midi, chic si feminin, revine in acest sezon, indiferent ca e vorba de fuste, pantaloni sau rochii.

Daca te-ai plictisit de stilul maxi, noul trend iti ofera ocazia sa-ti pui in valoare picioarele cu rochiile si fustele create de designeri pentru sezonul cald.

Revenirea stilului midi este o veste buna pentru fashionistele innebunite dupa pantofi. In functie de class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/modul" title="modul">modul in care iti accesorizezi tinuta, poti purta o fusta sau o rochie midi la fel de usor cu balerini, cu sandale platforma sau cu pantofi eleganti cu toc cui.

Versatilitatea si feminitatea acestui stil nu au ramas neobservate nici de Giorgio Armani, brand dedicat elegantei. De la tinute casual pana la chic urban, stilul midi se poate integra perfect in garderoba ta de primavara.

Succesul stilului midi consta in senzualitatea retinuta, care te ajuta sa-ti pui in valoare atuurile fara sa dezvalui prea mult.

Tory Burch, Giorgio Armani. Sursa foto: Style.com

Stilul midi nu poate fi insa adoptat cu usurinta de toata lumea.

Rochiile, fustele si pantalonii pana la jumatatea gambei le pun in valoare mai bine pe femeile inalte.

Chiar daca nu poate fi adoptat cu usurinta de femeile mai scunde, un alt avantaj al stilului midi este usurinta cu care camufleaza picioarele groase.

Cele mai reusite tinute bazate pe stilul midi sunt armonizate proportional. In cazul rochiilor, un decolteu mai adanc da un aer elegant tinutei. Daca preferi fustele midi, un top strans pe corp este alegerea cea mai potrivita.

Proenza Schouler, Rodarte. Sursa foto: Style.com

Inspirata din anii '70, moda din acest sezon include mai multe elemente feminine, de la poseta plic colorata, pana la ciucuri, insa stilul midi este elementul ce are sansele cele mai mari de supravietuire si in sezonul urmator dintre toate influentele retro propuse de designeri.

Fustele midi pot fi un element foarte versatil, de la cele vaporoase pana la cele cu croiala clasica, inspirata de un stil mai masculin.

Pentru un look vintage , alege fustele midi cu imprimeuri. Acestea pot fi combinate cu un top cu imprimeu sau, pentru un look mai conservator, cu un top stramt uni.

Cynthia Rowley, Prabal Gurung. Sursa foto: Style.com

Daca preferi un stil fara imprimeuri, alege fustele si rochiile midi in culori puternice si alege accesorii mai simple.

Cu o pereche de pantofi si o palarie masculina poti crea un stil urban chic, dar combinat cu pantofi cu toc inalt, stilul midi te ajuta sa creezi o tinuta eleganta.

Indiferent ca e vorba de stilul office sau de ocazii speciale, fustele, pantalonii si rochiile midi din acest sezon iti ofera diversitatea necesara pentru a alege cel putin un articol vestimentar din acest stil pentru garderoba ta de primavara. 

Rebecca Taylor, Marc Jacobs. Sursa foto: Style.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului