Pentru ea

#stil #moda #haine #pantaloni #tendinte

Trend alert: Pantalonii trei sferturi cu talie inalta

Lejer... larg dar totusi sa pice bine... sifonat, dar totusi stilizat...acestea sunt cuvintele cheie care definesc tendintele 2010. Tinand cont de faptul ca prezentarile colectiilor primavara/ vara 2010 ne-au deschis deja calea catre aceste puncte de referinta, este foarte posibil ca pantalonii trei sferturi cu talie inalta sa fie unul dintre trendurile majore care ne vor descrie stilul vestimentar in ceea ce privesc pantalonii in urmatoarea perioada.

Case de moda celebre precum Marc Jacobs, Proenza Schouler sau Lanvin s-au folosit din plin de acest concept . Revine moda anilor `80, iar acesti pantaloni trei sferturi cu talie inalta, simbolizeaza perfect atmosfera de atunci.
Problema cu acest modelul este ca nu avantajeaza orice tip de silueta. Bufanti sus, usor conici, cu talie inalta si taieturi rigide, usor masculine, „cropped pants” cum mai sunt denumiti ,prespun o tinuta inalta, zvelta. Insa, situatia nu este fara scapare. Cu ajutorul unor tocuri inalte si a unor accesorii si combinatii chic, poti face din pantalonii trei sferturi cu talie inalta o piesa de efect in garderoba ta.

In functie de bluza pe care o alegi, poti crea cu ajutorul acestui articol vestimentar un look casual sau unul elegant. Poate fi purtat cu topuri, bluze office, sacouri, culori tipatoare sau nuante neutre. Pantofii inalti insa sunt un must. Acestia pot fi stil platforma, sau stillettos cu imprimeuri sau in culori tari, principalul lor scop fiind sa lungeasca picioarele si sa inalte tinuta.

O alegere foarte reusita este modelul pantalonilor trei sferturi care se prind in talie cu o fundita. Acesti pantaloni sunt foarte chic si finuti, iar daca ii combini cu un tricou cu imprimeu, un blazer si niste pantofi stilettos, efectul este unul pe masura. Faptul ca sunt suflecati jos, dau un aer nonsalant, lejer, tinutei, iar feminitata pantofilor inalti nu fac decat sa transforme look-ul intr-unul si mai original si trendy. Iata cateva combinatii posibile cu modele „cropped pants”. Arunca o privire si vezi care ti se potriveste tie.www.nickverrreos.blogspot.comwww.nickverrreos.blogspot.comwww.elle.comwww.elle.com
 

Foto : www.stringmagazine.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului