Pentru ea

#stil feminin #haine #bordo #tendinte culori # tendinte toamna iarna 2011 #haine bordo

Trend alert: iarna aceasta se poarta bordo!

Odata ce isteria movului a inceput sa piarda din amploare, o noua tendinta cromatica majora se pregateste sa ia cu asalt sezonul toamna- iarna 2011 /2012. Este vorba despre nuanta eleganta bordo, potrivita trendului retro care domina si el industria de frumusete in prezent. Iarna aceasta se poarta bordo, culoarea stilului sobru, dar plin de rafinament.

Stii deja ca rosul aprins, nuantele pamantii, neutre si apropiate de culoarea pielii fac furori toamna aceasta. Noutatea momentului este insa bordo-ul, acel rosu inchis cu aer nobil, care poate fi asortat cu orice piesa vestimentara preferi la acest sfarsit de an.

Paleta de nuante

Paleta de nuante bordo este foarte generoasa cu iubitoarele de moda in prezent, motiv pentru care ai toata libertatea sa alegi intensitatea culorii intermediare intre rosu clasic si maro.

Prin urmare, poti alege articole bordo de la rosu inchis si acaju pana la tonul delicios al vinului tare, foarte concentrat.

Secretul unui look foarte reusit iarna aceasta este imbinarea inteligenta a tendintelor industriei. De pilda, o geanta bordo, confectionata dintr-un material care imita pielea de piton, ar fi o "bomba" de stil si actualitate in garderoba ta.



Foto: neimanmarcus.com

O haina eleganta cu aplicatie din blana, aleasa in nuanta nobila de bordo, este o alta varianta inspirata, care intruneste doua dintre tendintele fierbinti ale momentului.



Foto: neimanmarcus.com

Accesoriile stralucitoare nici ca ar putea arata mai bine intr-o vibranta nuanta de bordo, astfel ca a sosit timpul sa-ti completezi colectia de bijuterii cu elemente noi in aceasta directie chic.



Foto: neimanmarcus.com

Retro-bordo

Versatilitatea nuantei bordo este usor de constatat, deoarece o vei putea purta in orice moment al zilei, atat la ocazii formale cat si in timpul zilei, inclusa in tinutele tale casual. Culoarea sobra si atragatoare subtiaza silueta si se potriveste perfect aparitiilor retro promovate de designeri in prezent.

Catifeaua si dantela , cele doua materiale-vedeta ale momentului, arata minunat in varianta bordo.

Cum asortezi nuanta bordo

In timp ce nuanta bordo pune in valoare orice piesa vestimentara si accesoriu, ea poate fi asortata cel mai bine in asociere cu rosu, roz inchis, bej, caramel si alte nuante neutre.

Ochelarii de soare retro, cu rame supradimensionate, palariile si botinele din piele intoarsa arata minunat in combinatie cu elegantul bordo.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare