Pentru ea

#stil #fusta #stil feminin #haine #haine femei #haine vedete #tendinte toamna inarna 2011 2012

Trend alert: fusta scurta neagra

Celebritatile de la Hollywood au inceput sa promoveze o noua tendinta vestimentara sezonul acesta, fusta scurta neagra. Fie ca vorbim despre modelele din piele sau despre alte materiale textile, trendul fustei care sa nu atinga linia genunchilor prinde tot mai mult contur in randul vedetelor internationale.

Fusta scurta neagra se poarta cu dres mat, in tinutele "all black", foarte practice si potrivite oricaruit tip de silueta. In plus, versatilitatea acestei piese de imbracaminte este de necontestat, putand fi inclusa intr-un numar generos de tinute.


Olivia Palermos

Olivia Palermos si-a creat un outfit modern si pretios cu ajutorul fustei scurte negre, pe care a asortat-o cu o bluza eleganta cu particule stralucitoare, pantofi Louboutin, dresuri mate si geanta burgundy.

Keira Knightley

Expresiva si seducatoare, actrita Keira Knightley poarta fusta scurta neagra cu un top cu motive marinaresti si palton-clopot. Dresurile mate, lucioase si botinele negre completeaza tinuta clasica si corecta a vedetei.



Foto: posh24.com

Anna Paquin

Anna Paquin si-a inclus in tinuta lejera, de zi, o fusta scurta neagra semi-clos, haina prinsa in talie cu un cordon si buzunare supradimensioate in partea din fata.

Geri Haliwell

Cu noua sa silueta perfecta, Geri Haliwell promoveaza combinatia clasica fusta neagra-camasa alba intr-o tinuta de strada casual-eleganta, cu haina-sacou si cizme inalte cu siret. O greseala in tinuta fostei componente a trupei Spice Girls este aceea ca a omis sa "adauge" dresuri necesare atat anotimpului, cat si specificului pieselor vestimentare pe care le poarta.



Foto: rackcdn.com, dailymail.co.uk

Kate Bosworth

Kate Bosworth a reusit sa creeze o tinuta originala si interesanta cu ajutorul unei fuste negre creion, pe care a asortat-o cu o jacheta din denim cu aplicatie din blana, dresuri negre opace si ghete army cu sireturi, articol de incaltaminte extrem de actual in tendintele sezonului toamna-iarna 2011/2012. La fel, geanta medie intr-o nuanta neutra completeaza corect look-ul casual potrivit pentru deplasarile zilnice in oras.



Foto: onsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare