Pentru ea

#cardigan #imprimeu #tendinte iarna 2012 #imprimeu tribal

Trend alert: cardiganul cu imprimeu tribal

O noua vedeta vestimentara a inceput sa straluceasca la Hollywood, cel putin asa reiese din tinutele vedetelor din showbizul international. Este vorba despre cardiganul cu imprimeu tribal , cel mai fierbinte trend al iernii 2012.

Cu siguranta simti si tu nevoia unui suflu nou in garderoba, iar cum sezonul rece va mai zabovi o vreme pe tinuturile noastre, cardiganul cu imprimeu tribal te va incanta cu siguranta. Este aspectuos, calduros, confortabil si, mai nou, una dintre tendintele principale ale perioadei. Iata cum il poarta vedetele de la Hollywood:

Nicky Hilton

Sora controversatei Paris Hilton a decis sa isi puna in valoare costisitoarea geanta Balenciaga cu ajutorul unui frumos cardigan negru cu imprimeu tribal verde si albastru. Tinuta este completata in mod reusit de colantii gri sobolan si ghetele inalte cu siret, foarte populare si ele in aceasta iarna.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian a ales un cardigan elegant in clasicul duo alb-negru, midi, ispirat din motivele traditionale ale tribului indian Navajo.

Blake Lively

Actrita Blake Lively se plimba pe strazile New York-ului in luna decembrie a anului trecut cu un calduros cardigan cu imprimeu etnic in nuante de bej, albastru colbalt, vernil si grena. Cizmele maron cu talpa plata, voluminoase, echilibreaza estetic tinuta.

Foto: mtv.com

Hilary Duff si Katie Holmes

Viitoarea mamica Hilary Duff isi tine burtica la adapost de temperaturile scazute cu un gardigan maxi foarte gros, din lana, in nuante de gri, alb si albastru. Katie Holmes a purtat acelasi model tot la sfarsitul anului trecut.

Foto: babyblissblog.com

Nicole Richie si Kim Kardashian

Nonconformista Nicole Richie a adaptat cardiganul cu motive tribale tinutelor hippie pe care le prefera. Kim Kardashian a adus un plus de luminozitate tinutei sale "all black" cu ajutorul cardiganului alb-negru elegant, pe care il poarta cu cizme cu caramb inalt si geanta Hermes.



Foto: unica.ro

Katherine Heigl si Kristin Cavallari

Actrita Katherine Heigl a preferat un cardigan in tonuri de galben mustar, bej, bleumarin si alb. Kristin Cavallari a optat pentru cardiganul cu imprimeu gri-burgundy.



Foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului