Pentru ea

#tinute office vara #cum ne imbracam #takko fashion # fusta maxi #tinute vara

Trei tinute confortabile, dar sic pentru zile calduroase

Temperaturile tot mai ridicate sunt semnul clar ca vara a sosit. Ne mai racoreste din cand in cand ploaia placuta de vara, insa nu suficient pentru a domoli caldura care, vrem nu vrem, ne creeaza unele dificultati, in special vestimentare. Daca esti in pana de inspiratie, iata trei tinute pentru orice stil:

1. Maxi si confortabil

Fusta maxi ramane si in acest an piesa de rezistenta a garderobei. Opteaza pentru o culoare deschisa, precum nude rozaliu pentru a-ti pune in valoare feminitatea. Echilibreaza look-ul cu un tricou casual, cu imprimeu, de la Takko. Completeaza cu accesorii precum un colier, o preche de ochelari si o geanta, si gata-i tinuta pe care sa o porti cu succes la birou sau pentru o iesire in oras.

2. Imprimeuri vesele

Vara este perioada in care trebuie sa iti lasi picioarele sa fie admirate. Catifelate si bronzate, le poti pune in evidenta cu o fusta pana la genunchi, cu un imprimeu exotic. Adauga un top intr-o culoare irezistibila, care sa ii faca o concurenta apriga soarelui, sa iti dea optimism si increderea necesara pentru a celebra vara asa cum se cuvine. Niciun look nu poate fi complet fara accesorii, asa ca adauga si o pereche de ochelari si un colier, dar si nelipsita geanta.

3. Eleganta in pantaloni

Adeptele pantalonilor pot ramane in zona lor de confort daca opteaza pentru o pereche din material usor, care imbraca formele si le avantajeaza, intr-o culoare, de asemenea deschisa. Un pantalon crem, stil office, ramane mereu in trend, asa ca nu ar trebui sa lipseasca din nicio garderoba. Pentru partea de sus, se poate opta pentru o bluza vaporoasa, cu imprimeuri florale sau abstracte, pentru un plus de feminitate. Se mai adauga ochelarii si o pereche de cercei chic si tinuta este gata.

Un stil complet presupune si o incaltaminte aleasa in conformitate cu tinuta, ocazia si personalitatea  fiecarei femei. Iar pentru aceasta vara, Deichmann recomanda un dress code lejer, dar chic, care merge perfect cu tinutele marca Takko prezentate mai sus. Varietatea nu este deloc putina, balerini, pantofi sport, espadrile si mocasini, din care sa alegi perechea preferata. O fusta maxi va merge mereu de minune cu o pereche de sandale minimaliste, in timp ce una pana la genunchi face echipa buna nu doar cu balerinii sau sandalele, dar si cu un pantof usor sport, precum espadrilele, pentru un look iesit din banal. Stilul office este completat cel mai bine de o pereche de mocasini.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare