Pentru ea

#vedete #stil #rochii #stil feminin #tinute vedete

Top tinute neinspirate ale vedetelor

Cand vine vorba despre imagine, femeile se straduiesc deseori prea mult sa iasa in evidenta. Gafele vestimentare se intampla, cu siguranta, si la case mai mari. Celebritatile nu fac exceptie de la regula si o mai dau in bara, tocmai la evenimentele foarte importante la care participa. Iata cateva tinute neinspirate ale vedetelor, din care sa nu te inspiri niciodata.


Kristen Stewart

Protagonista francizei "Twilight", Kristen Stewart, si-a abandonat stilul comod pentru o rochie foarte indrazneata la premiera filmului "Breaking Dawn - Part 1" din Los Angeles (14 noiembrie). Creatia provocatoare pe care a purtat-o a starnit controverse, din pricina modelului semi-transparent si a croielii care a dezvaluit prea mult. Desi curajul actritei a fost de apreciat, fanta mult prea deochiata a cazut in extrema vulgaritatii.

Jennifer Lopez

Dupa patru tinute anterioare cu care a defilat la premiile American Music Awards de anul acesta, Jennifer Lopez a ales sa poarte o rochie mini "impanata", la modul propriu. Cu toate ca noua silueta a cantaretei nu este deloc de neglijat, creatia cu prea multe detalii pufoase nu a starnit cele mai pozitive reactii.



Foto: ivstatic.com

Gwen Stefani

Fara doar si poate, Gwen Stefani a abuzat de trendul imprimeurilor cand si-a ales tinuta pentru lansarea liniei vestimentare pentru copii pe data de 12 noiembrie, in Hollywood. In afara de modelul alb-negru foarte derutant, cantareata a adaugat un colier din aur supradimensionat, care a incarcat in mod suplimentar aparitia.

Gwyneth Paltrow

Mandra de trupul ei tonifiat, Gwyneth Paltrow si-a asumat un risc vestimentar la cea de-a 70-a aniversare Coach din Beijing, China. Rochia mini asimetrica, cu o croiala avangardista si imprimeu coplesitor pentru privire, nu a fost tocmai cea mai inspirata alegere a sa.



Foto: www.ivstatic.com

Kirsten Dunst

Actrita Kirsten Dunst a luminat Muzeul de Arta Contemporana din Los Angeles cu rochia sa albastru-marin, cu broderie de inspiratie marinareasca. Cu toate ca machiajul sau special si coafura vintage in stilul anilor '40 au fost ireprosabile, croiala fara forma a rochiei nu a flatat nicidecum aparitia artistei.



Foto: www.ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare