Pentru ea

#rochie #rochie de seara #rochii vedete #rochii revelion

Tinute neinspirate de Revelion de la vedete adunate

Ai crede ca vedetele care pot profita oricand de sfaturile unor stilisti priceputi si ofertele unor designeri celebri ar trebui sa fie imbracate impecabil pentru ocazia Revelionului, iar stilul lor sa fie imediat copiat. Ei bine, chiar si celebritatile mai comit erori vestimentare, astfel incat n-a fost greu sa alcauit un top al celor mai neinspirate tinute de Revelion.

1. Jennifer Hudson : cizme prea curajoase

Cizmele peste genunchi, stramte pe picior, se potrivesc mai ales femeilor cu picioare subtiri si sunt asociate, in multe cazuri, cu costumatia dansatoarelor la bara. Numai Jennifer Hudson nu pare sa fi aflat aceste detalii. Solista a purtat o superba rochie de culoarea sampaniei, care ii punea in evidenta trupul zvelt, obtinut in urma unei diete stricte, insa a stricat toata tinuta cu cizmele cu aspect ieftin. Si nu trebuie sa fii expert ca sa-ti dai seama ca sunt mult mai stramte decat permite circumferinta pulpelor sale, scotand la iveala chiar si ceva urme de celulita.
In locul lor, Jennifer putea purta o pereche de pantofi cu toc sau talpa platforma, in nuanta rochiei, care ar fi completat excelet tinuta.

2. Fergie: pisicuta vesela

Este Fergie un fan al desenelor animate sau doar incerca sa ne inveseleasca printr-un mod total nepotrivit? Rochia eleganta de seara, argintie, stramta, decoltata, cu umerii goi, ar fi fost alegerea perfecta pentru petrecerea de Revelion, daca nu avea imprimata pe ea imaginea unui personaj de desene animate. Sincer, nu intelegem legatura intre o tinuta sexy de seara purtata de o femeie senzuala si desenul pueril, insa solista pare foarte incantata de asociere si de efectul final.
In plus, se pare ca fermoarul de la spate refuza sa se inchida, deci Fergie primeste inca o bila neagra.

Foto: ivastic.com


3. Helen Mirren : o stea atat de evidenta

Helen Mirren era una dintre actritele emblema a elegantiei, subtilitati si distinctiei, insa e clar ca mai are si ea momentele sale lipsite de inspiratie. Aceasta tinuta pentru Revelion e compusa dintr-o rochie mulata, cu imprimeu de stelute albe, pe fond negru, atat de evidente. Si daca nu era de ajuns, rochia actritei mai are si portiuni usor transparente din dantela, asortate cu manusi de piele. Poate ca a dorit numai sa se distreze un pic, insa noaptea de Revelion nu e momentul potrivit pentru experimentat tinute distractive, mai ales daca ai mai mult de 50 de ani.

4. Sandra Bullock: costum de director

Sandra Bullock si-a dorit un look extrem de sexy si incredibil de sofisticat, insa costumul sau ar fi potrivit mai degraba unui manager, decat a unei femei tinere si frumoase cum este ea, care chiar are ce arata. In plus, satenul negru si parul lung si drept o imbatranesc si o fac sa para rigida si lipsita de inspiratie, mai ales daca e vorba de o ocazie vesela ca petrecerea de Revelion.

Foto: ivastic.com


5. Taylor Swift : regina balului

Am putea spune ca rochia din tuille, cu corset si ampla in partea de jos este alegerea ideala pentru noaptea festiva dintre ani. Problema este ca Taylor poarta constant acest gen de rochie tip printesa si ne-am fi asteptat la ceva mai surprinzator de aceasta data. Poate o rochie mini, mai moderna si mai sexy, care sa-i dezvaluie picioarele frumoase.

Foto: ivastic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare