Pentru ea

#tinuta de sarbatori #stil #rochii #stil feminin # rochii elegante #rochie de revelion

Top rochii pentru toate petrecerile de sarbatori

Pregatirile pentru sarbatorile de iarna sunt in toi, iar tu te gandesti cu siguranta la tinutele pe care le vei purta la acest sfarsit de an cu ocazia evenimentelor speciale. Intrucat nicio idee nu este de prisos atunci cand ai nevoie de o sursa de inspiratie pentru un look impecabil, iata cateva modele de rochii potrivite pentru toate ocaziile deosebite din preajma Craciunului si a Revelionului.

Rochia rosie cu buline polka

Rochia rosie cu buline polka albe poate parea inocenta la prima vedere, insa nu te lasa inselata. Daca alegi o lungime mini si un decupaj generos la spate, pregateste-te sa atragi toate privirile la petrecerea organizata cu colegii de serviciu. Centura neagra din catifea, prinsa in talie sub forma de fundita, adauga un plus de farmec tinutei.

Rochia asimetrica din dantela

O parte dulce, o parte sexy - combinatia perfecta pentru o imagine seducatoare de Revelion. Dantela se numara printre tendintele principale ale sezonului, iar particulele stralucitoare completeaza in mod armonios aerul festiv al rochiei.


Foto: ivstatic.com

Rochia rosie cu funda supradimensionata

O silueta subtire va fi pusa in valoare in mod desavarsit o de rochie intr-o nuanta deschisa de rosu, evidentiata printr-o funda supradimensionata, atat de populara sezonul acesta. Modelul poate fi purtat la orice petrecere, ba chiar la o cina cu familia si rudele apropiate, daca adaugi si un cardigan elegant.

Rochia cu imprimeu de leopard

Daca rochiile scurte si decupate cu imprimeu de leopard ti se par vulgare, modelul de mai jos iti demonstreaza ca printul in cauza poate arata cat se poate de decent. Nu trebuie decat sa optezi pentru o croiala in stil retro, inspirata din imaginea legendara a divei Marilyn Monroe , de lungime midi sau maxi. Poart-o cu accesorii discrete, mate, fara prea multe detalii suplimentare.




Foto: ivstatic.com

Rochia chic pentru orice ocazie

Nu poti da gres niciodata cu o rochie neagra mini, clasica, perfecta pentru orice ocazie. Detaliile peplum, care adauga volum si personalitate tinutei, au revenit in actualitate si sunt cele mai noi tendinte vestimentare ale momentului. Adauga putina stralucire tinutei cu o geanta-plic metalica si tocuri in aceeasi nuanta.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului