Pentru ea

#stil #haine #tendinte primavara 2012 #pulovere #pulovere primavara 2012

Top pulovere pentru tinute cu stil

De la modele cu gat inalt pana la gulere de tip , puloverele confortabile si calduroase pot fi in acelasi timp piese vestimentare sexy si foarte feminine. Cum frigul nu pare sa ne paraseasca prea curand meleagurile, ai ocazia sa mai profiti o vreme de calitatile acestui articol de imbracaminte foarte practic si versatil. Iata cateva pulovere pentru tinute cu stil.

Imprimeurile si combinatiile neasteptate de culori confera un impact vizual deosebit daca le porti in modelul unui chic. Tinutele tale vor exprima un stil aparte, iar protectia termica va fi o binecuvantare in fata temperaturilor scazute de afara.

Puloverul cu gauri

Puloverul cu gauri artistice si croiala senzuala, care lasa un umar dezgolit, poate fi alegerea perfecta pentru o . Alege o culoare vesela si optimista, pe care sa o asortezi cu maioul de dedesubt, dovedind astfel ca poti avea o imagine relaxata si sexy in acelasi timp.

Puloverul- tunica

O aparitie cu adevarat eleganta poate fi obtinuta cu ajutorul puloverului-tunica, preferat in special de adeptele rafinamentului subtil. Opteaza pentru un model negru sau maron, cu broderie contrastanta si croiala in V, care subtiaza silueta.



Foto: ivstatic.com

Puloverul in dungi

Un pulover care se afla la granita dintre pulover si rochie va fi intotdeauna o alegere inspirata pentru o tinuta atragatoare de iarna. Imprimeul in dungi este adaptat tendintelor in curs, iar modelul se poate asorta cu pantaloni, blugi sau colanti.

Cardiganul masculin

Cardiganul masculin este foarte iarna aceasta, poate fi inclus intr-un numar variat de tinute si permite o buna libertate de miscare, in conditii de maxim confort.



Foto: ivstatic.com

Cardiganul cu imprimeuri abstracte

Imprimeurile abstracte sunt o modalitate subtila de a te distra cu vestimentatia. Cardiganul cu acest model deosebit te va scoate din anonimat in timp record.

Puloverul alb-negru

Combinatia clasica alb-negru ramane in tendinte primavara aceasta. Achizitioneaza un pulover cu acest stil cromatic, care sa aiba maneci trei sferturi sau scurte, pentru introducerea sa in tinutele pentru vremea calduroasa.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare