Pentru ea

#haine #haine de iarna #haine groase #haine raiat #iarna 2011-2012

Top piese trendy din raiat pentru iarna 2011/2012

Raiatul este comod, usor de purtat si capabil sa emane eleganta si relaxare laolalta. Pe langa confortul termic pe care il ofera, hainele confectionate din acest material sunt recomandate de designeri in randul tendintelor actuale de sezon. Iata cateva piese trendy din raiat potrivite pentru iarna 2011 /2012.


Trenciul cu cordon

Ai nevoie de o haina care sa se asorteze fara cusur atat cu pantaloni clasici cu dunga, cat si cu blugii tai casual preferati? Un treci din raiat cu cordon, model clasic si lungime medie, este varianta pe care o cauti. Pentru zilele friguroase, poti achizitiona un treci cu captuseala detasabila din blana.

din raiat

Tinutele tale pentru zi vor fi completate cu succes de o pereche de botine din raiat, cu sireturi si talpa intreaga. Pe langa confortul pe care il vei adora, exista si un grad semnificativ de stil si expresivitate pe care acest material il emana la nivel estetic.


Foto: ivstatic.com

Geanta de umar din raiat

Detesti momentele in care iti zgarii sau iti patezi o geanta nou-nouta, pe care ai cheltuit o suma considerabila? Atunci geanta de umar din raiat iti vine in ajutor si te ajuta sa scapi de grija intretinerii dificile. Incapatoare si usoara, geanta din raiat este cu siguranta un must-have sezonul acesta.

din raiat

Pentru ca moda anilor '70 a revenit in forta in tendinte, cea mai usoara cale de a imbratisa acest trend este sa iti completezi garderoba cu o pereche de pantaloni din raiat, care iti vor modela armonios posteriorul si te vor ajuta sa pari mai inalta cu cativa centimetri.

Foto: ivstatic.com

Cizmele impermeabile cu aplicatie din raiat

Iata ce isi doresc picioarele tale infrigurate iarna: o pereche de cizme impermeabile care sa-ti aduca un maxim confort in interior si sa se muleze corespunzator pe gamba. Daca iti place sa fii in centrul atentiei, alege un model cu raiat de culoare rosie. Orice combinatie va fi o fericita, cata vreme cizmele impermeabile cu aplicatii interesante sunt vedetele iernii 2011/2012.

Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare