Pentru ea

#jacheta #palton #geaca #haine de toamna # toamna iarna 2011 # palton de toamna

Top jachete si paltoane de toamna pe care le poti purta si iarna

Cand frunzele incep sa cada iar vantul devine suficient de racoros incat sa ne dorim putina protectie, nimic nu este mai placut decat sa ne acoperim cu o haina chic, de "trecere" intre doua anotimpuri. Tocmai cand ne obisnuim mai tare cu subtilul confort, temperaturile scad atat de mult incat trebuie sa revenim la geaca groasa de anul trecut, de care abia asteptam sa scapam la inceputul primaverii.Din fericire, exista o serie de jachete si paltoane de toamna pe care le poti purta si iarna.

Hainele cu guler si captuseala detasabile te vor insoti de la Halloween pana la primul ghiocel din luna martie, asadar stilul poate veni intr-un pachet complet de protectie termica si adaptabilitate maxima.

 

Paltonul cu guler detasabil din blana


Atunci cand mergi la cumparaturi, orienteaza-ti atentia catre un palton cu guler detasabil din blana si model de inspiratie militareasca. In acest fel, impaci mai multe aspecte care tin de tendinte si confort: butonii aurii "army" sunt in voga si toamna aceasta, blana este un must-have major pentru iarna iar gulerul poate fi inlaturat atunci cand vremea de afara nu necesita purtarea lui.

Foto: refinery29.com

 

Haina din stofa cu guler detasabil


O haina din stofa in culori neutre sau nude, nuantele vedeta ale sezonului, constituie alegerea perfecta pentru anotimpul rece. Odata cu instalarea temperaturilor foarte scazute, gulerul "mobil" iti va completa in mod fericit tinuta de iarna, fara sa ai senzatia neplacuta de infofolire.

Foto: refinery29.com

 

Jacheta cu guler din blana


Daca esti mai degraba adepta stilului sport, o jacheta scurta cu guler din blana ce poate fi inlaturat de purtator este varianta de care ai nevoie. Alege o culoare pamantie, precum maronul sau vernilul.



Foto: refinery29.com

 

Trenciul cu captuseala detasabila


Un trenci clasic, cambrat, pe care l-ai tot purtat in ultimii trei ani in sezonul rece, se poate transforma intr-o haina de iarna calduroasa daca este prevazut cu o captuseala din blana detasabila.



Foto: refinery29.com

 

Cardigan din lana cu gluga si captuseala detasabile


Un look casual chic ar putea fi conturat de tine cu ajutorul unui cardigan lana cu gluga si captuseala detasabile, care se transpune cu usurinta de la o jacheta discreta de toamna intr-o adevarata haina protectoare impotriva frigului naprasnic.

Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare