Pentru ea

#stil #tendinte incaltaminte 2012 # incaltaminte concert # sandale concert

Top incaltaminte pentru concertele de vara

Concertele de vara se apropie cu pasi repezi, la fel si festivalurile muzicale in care distractia este mai dulce decat oriunde altundeva. Pe langa cheful de petrecere, mai ai nevoie de incaltaminte comoda care sa te insoteasca in plin confort cat timp te bucuri de muzica, dar si care sa adauge un plus de stil tinutelor tale.

Talpa plata, combinatii inedite de culori si modele trendy - acestea sunt cele trei caracteristici principale ale urmatoarelor modele de incaltaminte pentru concertele de vara, pe care ti le propunem in acest sezon estival.

1. Tenisii cu imprimeu floral

Iata cum stilul sport se imbina armonios cu eleganta si feminitatea: tenisii cu imprimeu floral sunt (parca!) special conceputi pentru concertele de vara. Confortabili si versatili, pot fi purtati cu rochii vaporoase, fustite indraznete, pantaloni scurti, blugi sau salopete.

Imprimeul floral se numara printre tendintele principale ale verii si se potriveste perfect cu atmosfera unui festival estival de muzica.

2. Sandalele romane

Sunt din nou in voga si te ajuta sa arati chic, in deplina siguranta: sandalele romane sunt perfecte pentru petrecerea timpului liber in fata unei scene cu artisti valorosi. Alege un model care sa iti apere partea frontala a labei piciorului (acolo unde poti fi calcata pe picior de ceilalti petrecareti sau te poti zgaria cand stai pe iarba).



Foto : refinery29.com

3. Sandalele boho-chic

Daca esti adepta stilului boho, o pereche de sandale cu acest aer relaxat si vesel iti vor incanta atat privirea, cat si picioarele. Combinatiile diverse de culori si curelele din piele, prinse in mod inedit in jurul gleznei, sunt "ingredientele" minune ale acestui stil inedit de incaltaminte:

4. Sandalele din piele intoarsa

Nimic nu iti va face intreaga tinuta mai adorabila decat o pereche de sandale rosii din piele intoarsa, cu siret (acest detaliu adauga un strop de aer retro, exact ce ai nevoie pentru a fi cu adevarat in tendinte).



Foto: refinery29.com

5. Sandalele cu tinte

Iubitoarele muzicii rock sau punk se vor simti bine in pielea lor purtand o pereche de sandale negre, cu barete impletite si tinte.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului