Pentru ea

#cosmetice #bijuterii #chanel #ceasuri #genti #branduri de fashion #Jimmy Choo #Marc Jacobs

Top 10 cele mai populare branduri in fashion

Pinterest, reteaua sociala cu cea mai uimitoare crestere, se dovedeste a fi mana cereasca pentru marketingul marilor jucatori din industria de fashion, care au reusit cu ajutorul acestei platforme online sa isi sporeasca masiv vanzarile si sa isi faca publicitate maxima cu costuri aproape zero.

Se pare ca femeile, care populeaza in proportie covarsitoare reteaua de socializare Pinterest, nu se dezic nici de data aceasta in privinta pasiunii lor pentru pantofi. Astfel, printre cele mai cautate si apreciate imagini de pe Pinterest se numara pantofii, in orice forma si culoare, acestia fiind urmati de genti si accesorii precum ceasuri, bijuterii si produse cosmetice.

Per total, marile branduri de fashion au strans pe reteaua de socializare Pinterest nu mai putin de 462.000 de distribuiri, 94,6 milioane de comentarii si au 400 de postari pe zi, care sunt redistribuite de 3.625 de persoane pe zi.

Iata care sunt cele mai populare branduri de fashion pe reteaua de socializare Pinterest:

1 Chanel

Pe primul loc in top 10 cele mai populare branduri de fashion pe Pinterest se situeaza compania Chanel, care are 150.000 de distribuiri, 58 de milioane de comentarii, 56 de postari de zi, care sunt redistribuite de 1.244 de ori pe zi.

Printre cele la populare produse se numara ceasurile de mana, parfumurile si lacurile de unghii.

2 Christian Louboutin

Compania Chanel este urmata indeaproape de marca Christian Louboutin, care are 127.000 de distribuiri, 16,4 milioane de comentarii si 61 de postari pe zi, care sunt redistribuite de 553 de ori pe zi.

3 Jimmy Choo

Compania Jimmy Choo se situeaza pe locul al treilea intre cele mai populare branduri fashion. Are 76.800 de distribuiri, 11,5 milioane de comentarii, 31 de postari pe zi, care sunt si ele redistribuite de 214 ori pe zi. Cele mai apreciate produse de la Jimmy Choo sunt pantofii si sandalele.

4 Steve Madden

Compania Steve Madden se regaseste pe locul al patrulea in topul celor mai populare branduri fashion pe Pinterest. Aceasta marca are 75.000 de distribuiri, 7,7 milioane de comentarii, 133 de postari pe zi, care sunt redistribuite de 1.180 de ori pe zi.

5 Marc Jacobs

Pe locul cinci se pozitioneaza marca Marc Jacobs, cu 39.700 de distribuiri, 19,2 milioane de comentarii si 90 de postari pe zi, care sunt redistribuite de 263 de ori pe zi. Cele mai cautate produse la Marc Jacobs sunt gentile, ceasurile, accesoriile pentru par si hainele pentru copii.

In top 10 cele mai populare branduri se mai regasesc si Yves Saint Laurent, Prada sau Manolo Blahnik.

Sursa foto: depozitnoubucuresti.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare