Pentru ea

#accente metalice #botine #toc

Tocul gros si accentele metalice sunt piesele ce compun noile modele de botine

In sezonul ce doar si-a facut debutul, observam un trend inclinat catre incaltamintea cu platforma masiva, accesorizata, la unele modele cu catarame sau tinte pentru un look care ne conduce cu gandul la rock.

 

Odata aparute pe piata noile modele de botine dama, observam ca accentul este pus pe tocul gros si inalt ceea ce ofera mai multa stabilitate in mers si confort pentru intreaga zi. Platformele si tocurile masive sunt nelipsite de pe marile podiumuri de moda ce vin cu propuneri extravagante pentru a completa o tinuta sofisticata, versatila si deosebita.

Daca faceti parte din categoria femeilor pentru care incaltamintea scumpa nu isi merita banii, puteti cumpara botine de dama ieftine, disponibile intr-o gama variata la toate magazinele de incaltaminte. Desi au preturi mici, articolele promit sa faca fata unei ierni grele oferind protectie piciorului.

Pentru si mai multe modele de botine dama online, intrati pe site-ul zibra.ro unde puteti comanda online orice articol va intereseaza.

Anul acesta pare a fi destul de promitator in materie de stiluri de incaltaminte de dama, oferind contraste puternice, piese metalice si o talpa groasa care isi face treaba cum se cuvine pe zapada.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare