Pentru ea

# streetstyle # tinute folk # concurs stil #moenra.ro #tinute office #ce se poarta

Toamna aceasta se poarta combinatiile inedite si indraznete

In iarna 2016-2017 marii designeri propun elemente de o varietate incredibila, de la cele mai delicate la cele mai nebunesti. Catifeaua care are un rol foarte important iarna aceasta fiind una dintre vedetele de pe podiumuri, pielea, desi folosita si anii trecuti ramane in top si acest sezon, dantela si broderiile de asemeni se regasesc insa li s-a alaturat plasa care iarna aceasta are un loc aparte. De asemenea, gasim denimul intr-o varietate larga de combinatii, dar revin in trend si gecile de puf.

 

Iarna 2016-2017 inca poarta urmele anilor ’70-’80 si aduce cu ea gratioasa amprenta victoriana. Una dintre cele mai mari tendinte sezonul acesta este folosirea elementelor masculine pentru a accentua feminitatea, iar cea mai sofisticata tendinta este camasa sau bluza cu guler ce contine funda-pisicuta, aceasta da un aspect de scolarita si un aer victorian tinutei pastrand foarte bine impresia de mare modestie.

 

 

Gasim asadar de la umeri asimetrici, goi ba chiar tinute fara o maneca pana la manecile clopot renascentiste sau chiar manecile foarte lungi asimetrice. Decolteurile si crapaturile adanci raman si ele in continuare vedete alaturi de fustele midi pana la genunchi si de tinutele care par de casa insa care iarna aceasta primesc un plus de rafinament. Locuri de top au de asemeni costumul la dunga purtat cu bocanci si cu pulover voluminos, fusta pantalon, gecile de fas purtate cu rochii de seara, tricourile purtate sub rochii din material fine. 

 

Pentru toamna-iarna 2017, Moenra in dorinta-i de a imbina traditionalul cu modernul, propune creatii din tricot cu elemente traditionale brodate din cristale Swarovski, o modernizare superba a elementelor si simbolurilor culese de pe ii si stergare. Veti gasi elemente cu semnificatie precum “Sfadeala” care simbolizeaza contrariile care se atrag: bine si rau, zi si noapte, feminin si masculin, toate fiind jumatati care pot exista doar impreuna, cu forte egale si care au nevoie una de cealalta pentru a fi in echilibru. “Copacul vietii” care este un element dintre cele mai vechi si semnifica sursa de viata, vindecarea sufletului, “crucea in X” care semnifica prietenia, fratii de cruce,  "ochiul”- element foarte vechi si regasit in mai multe culturi, care are rol de veghe, protectie si aparare de rele, “hora de fete” care este legata de luna, semnifica seductia si fertilitatea sunt cateva dintre motivele populare reinventate si reasezate pe piese vestimentare care se inscriu in trendurile actuale. 

 

 

Totodata, pentru sezonul rece, designerii Moenra introduc dantela lucrata manual, ca element din tinuta sau ca accesoriu, dand tinutelor un plus de eleganta si o pretiozitate aparte. De asemenea, Moenra propune creatii unice “easy to wear”, croite din materiale rezistente si foarte usor de intretinut, adresandu-se femeii care pretuieste mai mult timpul petrecut cu copiii decat intretinerii hainelor. Pentru mai multe detalii vizitati www.moenra.ro.

 

Daca vrei sa castigi un tricou cu aplicatii traditionale Swarovski, aboneaza-te la newsletterul de stil pentru a fi la curent cu ultimele trenduri. Tot ce trebuie sa faci este sa intri aici: //newsletter.acasa.ro/ si sa te abonezi! 

 

Participa la concurs cititorii care se inscriu in perioada 26-30 septembrie. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti luni, 3 octombrie si anuntat aici. 


Castigatorul concursului este Luiza Marinescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului