Pentru ea

#stil feminin #valentino #colectia valentino #colectia Valentino toamna

Toamna 2014 in viziunea Valentino: eleganta simpla si rafinament extrem

Nuantele pamantii si nonculorile alb si negru nu au mai cunoscut parca niciodata un aer atat de elegant si gratios precum in colectia Valentino pentru toamna-iarna 2014-2015. Inspirata din arta prerafaelita, colectia couture pentru sezonul rece imbina intr-un joc maiestuos imprimeurile florale sau grafice si tesaturile vaporoase cu decolteuri adanci, pastrand totodata feminitatea si rafinamentul care au devenit semnatura in creatiile Valentino.

Alb-negru - un joc de seductie si putere

Combinatia alb-negru ramane statementul cromatic al colectiei de toamna-iarna printre creatiile celebrei case de moda Valentino. Nonculorile sunt combinate intr-un mod maiestuos si gratios cu imprimeuri florale si grafice, dar si cu tesaturi fine, care le ofera un aer aparte.

Accesorii din piele - accentul de extravaganta

Pielea redevine un accesoriu-cheie in tinutele din sezonul de iarna, Valentino folosind-o in special pentru marcarea taliei creatiilor sale, pe post de curele sau centuri. Desi materialul este folosit in doze mici, se impune usor in combinatie cu tesaturile fine si de calitate, devenind un accesoriu puternic al tinutelor.

 

Rochiile de seara - fantezie in culori neutre si accesorii metalice

Piesele gratioase, elegante, aproape fermecatoare in nuante pamantii sunt cu adevarat uimitoare, iar designul lor inovator le ofera extravaganta cu care Valentino ne-a obisnuit de-a lungul anilor. Imprimeurile grafice sau florale ies de sub cupola stilului casual si patrund intr-o sfera eleganta, ademenitoare, purtand o pecete aparte in tinutele de seara.

Valentino isi continua parada de piese cu adevarat fascinante de toamna prin cateva rochii cu adevarat magice, absolut fermecatoare, din materiale diafane, lejere, vaporoase, puternic accesorizate cu nelipsitele detalii metalice. Imprimeurile florale subtile isi gasesc si ele locul in aceste lookuri extravagante si ravisante si impun tendintele pentru toamna-iarna 2014-2015.

Influentele romane sau orientale, cu materiale petrecute si vaporoase, se regasesc si ele in colectia pentru toamna-iarna a casei Valentino, fiind accesorizate perfect cu sandale joase, dar si cu imprimeuri grafice multicolore.

Sursa foto: fashionisers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare