Pentru ea

#stil #rochii #rochii vedete #tinute met 2012 #rochii met 2012 #met fashion 2012

Tinutele divelor la gala MET Fashion 2012

Tinutele divelor de la evenimentul anual MET Fashion Gala 2012 au starnit uimire si admiratie la Muzeul Metropolitan de Arta din New York . Stilurile dominante ne coplesesc cu materiale transparente, aplicatii stralucitoare, voaluri opulente si nuante puternice.

Vedetele au lasat timiditatea la o parte si si-au asumat riscuri curajoase, in spiritul excentric al tendintelor anului 2012. Iata cum arata tinutele divelor de la gala MET de anul acesta:

1. Beyonce

Proaspata mamica Beyonce nu a lasat mult de "munca" imaginatiei si a demonstrat ca forma ei fizica tonifiata a revenit in actualitate. Cantareata a purtat o rochie Givenchy Haute Couture foarte stralucitoare, generoasa cu formele ample ale artistei si prevazuta cu o trena din pene mov, care a accentuat perfect aspectul dramatic al creatiei, din cap pana in picioare.

2. Scarlett Johansson

Frumoasa Scarlett Johansson si lasat umerii la vedere si a afisat o imagine regala intr-o rochie in nuanta sampaniei, marca Dolce & Gabbana, cu aplicatii din pietre si croiala fustei de tip "sirena".



Foto : ivstatic.com

3. Amber Heard

O alta prezenta impozanta si dramatica a fost actrita Amber Heard, care a ales o rochie Zac Posen purpurie cu trena, mult volum in partea din spate si corset fara bretele. A asortat-o cu o superba pereche de cercei cu diamant in forma de lacrima.

4. Anja Rubik

O prezenta cel putin excentrica a fost top modelul Anja Rubik, care a purtat o rochie alba foarte decupata, marca Anthony Vaccarello. Fanta fustei porneste inca in talie, iar decolteul lasa la iveala o buna portiune din bust.

Foto: whowhatwear.com

5. Ashley Greene

Actrita Ashley Greene a stralucit intr-o superba rochie Donna Karan din sifon si matase, cu diamante aplicate, trena si franjuri.

6. Camilla Belle

Camilla Belle a promovat trendul argintiului prin intermediul unei rochii extravagante Ralph Lauren, cu tiul crem transparent. Pantofii si bijuteriile poarta aceeasi marca celebra.



Foto: whowhatwear.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare