Pentru ea

#rochii #rochii de seara #craciun #revelion #rochii sarbatori

Tinutele care te vor face sa stralucesti de sarbatori

Pe langa entuziasmul de petrece clipe frumoase alaturi de prieteni sau familie, in preajma sarbatorilor fiecare femeie duce o lupta contra cromometru cand colinda magazinele pentru a-si gasi tinuta perfecta.

Nu te panica daca tu nu ai gasit inca ce iti doreai pentru petrecerile de sfarsit de an! Designerii recomanda ca tinutele de sarbatori sa fie constituite din rochii moderne, de culoare aurie, care emana un aer de rafinament si senzualitate.

Noi ne-am gandit sa iti dam o mana de ajutor si am ales cele mai interesante rochii stralucitoare (la modul propriu) de ocazie.


1. Rochie aurie cu croiala trompeta

Ca sa mergi la "patru ace" la petrecerea de Revelion, imbraca o rochie lunga, pretioasa, cu aplicatii de paiete aurii. Croiala speciala de tip trompeta subliniaza o silueta armonioasa si iti pune in valoare frumusetea naturala. Poarta o pereche de pantofi stiletto cu elemente aurii si nu uita sa iti completezi outfit-ul creat cu un machiaj surprinzator, cu accent pe buze.


2. Rochie scurta din organza aurie

Daca alegi sa iti petreci noaptea dintre ani intr-un club "de fite", poarta o rochie scurta si sofisticata. Gulerul negru cu aplicatii de pietricele colorate este detaliul care scoate aceasta tinuta din anonimat.

Alaturi de aceasta rochie poti purta incaltaminte pretioasa, cu incrustatii aurii si un clutch metalizat, tot de culoare aurie.


3. Rochie aurie cu taietura pe picior

Rochia de seara cu model asimetric pe un umar si taietura inalta pe picior este o creatie boema si senzuala deopotriva. Paietele aurii si atitudinea indrazneata te vor face sa "stralucesti" la petrecere. Poti purta fara probleme o pereche de pantofi decupati, intr-un ton mai inchis de auriu.


4. Rochie scurta semitransparenta

Rochia cu tul negru si paiete aurii iti ofera o stralucire deosebita. Aceasta creatie se poarta cu un body nude pe dedesubt, tocmai de aici rezultand un efect vizual deosebit.

Pentru un plus de feminitate, alege sa iti inaspresti look-ul cu un machiaj in stil gotic la ochi si mizeaza pe o coafura lejera, cu bucle mari.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare