Pentru ea

#stil feminin # tinute toamna #zile ploiase

Tinute sic pentru zilele ploioase

Chiar daca vremea de afara nu este una tocmai prietenoasa, tinuta ta nu trebuie sa aiba de suferit, deoarece chiar si in aceste zile ploioase iti poti crea o tinuta sic si in tendinte. Pelerinele elegante de ploaie, pantalonii impermeabili si cizmele de cauciuc sunt accesoriile care te vor ajuta sa iti creezi un outfit de invidiat chiar si in zilele ploioase si mohorate de toamna. Iata cateva modele de tinute sic, perfecte pentru vremea urata, din care te poti inspira:


1. Pelerina, cheia unei tinute sic in zilele ploioase

Atunci cand ploua, unul dintre lucrurile care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba este pelerina. Acestea te apara te ploaie, iar modelele stilate si elegante te vor ajuta sa ai o tinuta extrem de sic chiar si cand vremea este mohorata si rece. Le poti purta la orice tip de tinuta, fie eleganta, fie sport ori casual.




2. Cizmele de cauciuc, incaltamintea glamour de ploaie

Cizmele de cauciuc sunt in mare voga de ani buni, ele raman in insa tendinte si in acest sezon, asa ca nu ezita sa le porti. Pe langa faptul ca sunt utile si te apara de frig si de ploaie, ele te ajuta sa ai si un look extravagant, copilaresc sau sic.




3. Pantalonii impermeabili, elementul hot al unei tinute in zilele ploioase

In cazul in care nu iti place sa porti pelerine sau cizme de cauciuc, poti alege pantalonii impermeabili, lacuiti. Sunt extrem de versatili si ii poti asorta atat la tinutele elegante, cat si la cele casual.


4. Botinele de cauciuc, pentru un outfit pueril

Daca esti o fire vesela, mereu optimista si nu vrei ca vremea ploioasa sa iti afecteze starea de spirit, iti poti crea o tinuta care sa te binedispuna. Niste botine de cauciuc in culori vesele sau accesorizate cu fundite, asortate cu o bluza XXL si o pereche de colanti, sunt ideale pentru un outfit copilaresc si vesel, care te va binedispune atat pe tine, cat si pe cei din jur. Iti poti completa aceasta tinuta puerila cu o geanta postas si cateva accesorii metalice.

Sursa foto: fabsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare